En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Galen i spel

Synd att inte morgonrock räknas som ett godtagbart plagg i vår sociogeografiska region av universum som kallas jorden.Skulle tänka mig att ha det som vardagsplagg även fast jag inte äger en själv , utan "stjäl" min frus fransigt vita 6 kilo tunga , (väger så mycket när man har en tallrik bacon i handen och en ketshupflaska i fickan ) så fort tillfälle ges.

Nej man kanske skulle sadla om och bli amerikan , köpa vita tubsockor , hälla smält smör påpopcornen och kalla alla man möter för dude i veckan.- Eller så går jag och lägger mig nu

Skrivet av DrCurry, 2008-10-14

Visa hela (0 kommentarer)

Står med spackelspaden i handen efter kl 19 , och undrar vad min fru ska mata mig med under kvällen. Då vi båda konstaterar att ingen av oss har tagit fram något fruset genmodifierat kött ur frysen a´la belgisk import , så får hallväggen vänta och de stackars fötterna jobba med herr gaspedal och fru koppling för avfärd mot flott-oasen ,den sedvanliga lilla bypizzerian med 6 st bagare på 4 kvadrat under en fredagskväll.

Under tiden gör regeringen ett snabbt samtal med lätt glamorös röst och beställer extra lök och såserna på sidan om.Undertecknad kör kombilådan ett par hundra meter innan jag upptäcker att bilens båda halvljus är sönder. Tur att det finns gatubelysning , kombinerat med dimljus på bilen. Man ser iaf 1 meter fram och 5 meter åt sidan.Undrar i detta läge om det var så begåvat att åka med bara ett fungerande halvljus i mer än 1 månad.

Stannar till på macken skuttar in på lätta ben och handlar det mest nödvändiga ; en dosa snus. Skyndar...

Skrivet av DrCurry, 2008-10-11

Visa hela (0 kommentarer)

Första blogginlägget och jag skakar som ett asplöv i stormens öga. Lite överdrivet kanske känns mer som en vindpust. Trött nu. - Gonatt !

Skrivet av DrCurry, 2008-10-10

Visa hela (0 kommentarer)