En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Drottningens bloggis

SKA PASSIONEN TA SLUT NU?

Jaha, this is it, tänker jag när jag läser Nisti Sterks kolumn idag. Hon skriver att passionen brukar ta slut efter ett par års boende ihop. Jag kan se en TYDLIG skillnad, typ en före och efter bild. Fast i detta fall var före-bilden bättre. Vi hade passion, men nu verkar den död. Helt jävla likblek är passionen nu.

Jag har en man som bara kommer hem och sover i princip. Han tillbringar all vaken tid utanför hemmet och somnar i soffan, dreglandes. Jo, han sover, laddar ner filmer och musik, mestadels av den lediga tiden. Han är en riktig film-freak, filmer är hans passion. Och just nu undrar man ju, hur stor är den passionen? Större än passionen till mig skulle jag tippa. Han kan vara helt besatt av filmerna, och kan alla Hollywood-kändisars liv utan och innan. Han läser även tjej-tidningar, a´la skvaller. Han kan mer om kändisar än jag. Och ibland kan jag tycka mig se en glimt att verklighetsförankring i hans ögon. Han önskar liksom att han var där, med den tjejen. Hans favvo ser man tydligt är den där "Fergie". Ni tjejer vet nog vilken Fergie jag talar om, i Black Eyed Peas. Det är sjukt hur man nästan kan blir svartsjuk på en kändis. Jag menar de utgör ju inget hot. Men vi tjejer har rätt smarta, och samtidigt sjuka hjärnor, eller hur? Genom att studera sin killes rörelser, ögon och kroppsspråk, kan vi avgöra vilken typ av tjej som fascinerar honom. Jag kan lätt räkna upp ett antal namn...Carmen Electra typen. Typen som är lite porriga, samtidigt tuffa och coola, men ändå feminina. Det ser jag även om vi är ut och festar. Det är den typen av tjej han "spanar" efter. Till saken hör att jag är HELT annorlunda. Jag är den blonda, utbildade, snälla och förstående tjejen. Tjejen som helst inte har klänning, utan hellre en snygg kavaj än urringad top.

Jo, ibland kors i taket blir man utbjuden, men det sker inte ofta i Drottningens värld. Drottningen har sjunkit i rang. Drottningen har alltid varit mitt smeknamn, men numer heter jag prinsessan.

Jag har insett att vissa killar letar efter en xra-mamma. En "giftastypen" som ger honom bra rykte och rang inom familjekretsar. Men som sitter och drömmer om en helt annan typ av tjej. En tjej som är vild och galen, som gör vad som faller henne in, och som andra killar dreglar efter. Innan jag gifte mig med honom trodde jag att JAG var den tjejen. Men tjejer har en tendens att växa och utvecklas som individer, och killar en tendens att stagnera. Visst kommer en kris här och där, där även tjejer festar som crazy, medans en stor drös killar alltid faller för "lätta" tjejer, som ger en hint om att det finns mer att hämta. Jag acceptera dem tjejerna. Det jag menar är att, varför väljer inte männen de tjejerna till sina flickvänner om det är vad de drömmer om? Jag blir inte helt klok vad gäller den heta potatisen.

Skrivet av Drottningen, 2007-08-07 18:21

Tack för kommentaren. Följer din med.
Är själv sk. invandrarbarn. Född här, men med två utlandsfödda föräldrar som jobbat hela tiden och bara pratar lite brytiska. Fixar inte SD:s intolerans.

Skrivet av Diana, 2007-08-07 19:22

Jag har mina favoriter i huvudet på denna blogg. Du och ett par till. Kan ha världens sämsta dag, och ta mig en titt på era sidor, resultatet blir en leende drottning.....ehmm jag menar prinsessa. Borde byta namn nu, efter han kallade mig prinsessa. Jag tittade med stoora ögon VA jag är ju din drottning. Drottning, prinssesa whatever. Vi tjejer är drottningar om vi känner för det, eller hur?

Skrivet av Drottningen, 2007-08-07 20:37

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?