En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Drottningens bloggis

KARMA DET FINNS!

Jag blev lite inspirerad av Diana, och mig själv.

Läser artiklar om hur män behandlar kvinnor, om hur kvinnor behandlar män. Om hur kvinnor behandlar andra kvinnor och män andra män.

Alla Ni som ser er som orättvist behandlade, och önskar att ni inte hade att göra med just DEN människan som gör er illa: Jag har en enkel men helt komplex och komlicerad livsåskådning. Nämligen att karma är en del i livet vi inte kan sätta fingret på. Men den finns det vet jag, karma betyder att den som gör ont senare ges ont. Inte av den personen som han/hon gjort ont, utan som genom ett mirakel, eller om man är religiös, ett straff som högre makter iscensätter.

Sätt Er där och vänta, det kan fungera en längre tid för den människan som jävlats med Er. Det kan ta en hel del människo-tid. Men en vacker dag ligger de där och rullar sig i tjära och du behöver inte ens tillsätta fjädrar, det gör de själv. För dessa människor brukar komma krypandes till de som de gjorts illa, och söker tröst, medlidande och ser sig själva plötsligt som upplysta. Där är det dags för DIG att tillsätta fjädrarna. För hur Gandhi-aktig och snäll jag än är, tror jag ändå att dessa människor är desamma i det ögonblick de kryper upp ur tjäran igen. Det är endast krälandes i tjäran de vill be om förlåtelse. Annars spottar de på dig.

Jag tror det finns folk och folk. Som min mamma brukar säga; Det finns människor som blivit tillverkade med djävulen som vittne till befruktningen. Jag tror det finns djävulskt onda människor. Dessa kan inte förlåtas med att de haft en djävligt uppväxt eller är psykiskt störda. De är genomelaka, och de ska fanimej förgöras. Det tycker jag alla ska ha i tankarna: Ät eller bli uppäten. Man ska inte vara så jävla snäll hela tiden. Ät om det behövs, annars kan dessa djävulska avkommar bara fortsätta att göra illa andra.

Karma har att göra med dina egna handlingar, vad mig anbehagar, ska man inte behöva vara snäll mot de som endast vill illa. De ligger utanför ramen för hur din egen karma kommer se ut. Men som sagt; Det bästa kan vara att bara sitta och vänta, what comes goes around.

Skrivet av Drottningen, 2007-08-17 13:13

Japp, och får man vänta länge kan man alltid intala sig om att hämnden severas bäst (som ett vitt vin) kyld.
Jag håller på att samla en hel hög med karma just nu och tvättar "bajstvätt" bokstavligen. 2 säckar med kläder från en släkting som råkade ut för toalettrörs problem och fick en hel garderob nerskitad. Luktar inte direkt ljuvligt ;)

Skrivet av Diana, 2007-08-17 13:28

Kyld som bårhus-kall, eller?......haha. Jo, ibland har jag faktiskt önskat livet ur folk. Men det kanske inte var det du menade. ..ups. Diana, jag tror mina goda karma-poäng plötsligt försvann. Men ärligt, en del borde fan inte leva.

Ha det roligt me bajstvätten, du är lite utav en karma-hjälte just nu.

Skrivet av Drottningen, 2007-08-17 13:56

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?