En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Drottningens bloggis

OTROGEN?

Mobiler kan verkligen få det att "brinna" i min skalle. Mobilen ringer och killen svarar inte. Euhm, ska inte du svara undrar jag? Nje, svarar han tillbaka, det E inget viktigt. Ok, visst du svarar ju när du vill tänker jag för mig själv. Mobilen fortsätter ringa gång efter gång efter gång. Men vad i helvete! Svara då uppmanar jag! Det verkar uppenbarligen viktigt, du kan väl iaf svara, och utesluta att det inte är viktigt. NEJ säger han och blir mer och mer uppstressad. Sedan stänger han av ljudet och börjar att marathon-Sms:a. Vad tror man i det läget? Inte att han sitter och Smsar sin mamma i alla fall, den saken är klar. Hon kan knappt svara i telefonen, och vet knappt vad ett Sms är.

I detta läge börjar min kvinnliga magkänsla ana ugglor i mossen. Idiot som jag är tänker jag vänta tills han somnat och bläddra igenom telefonen. Helt förbjudet och dumt, men jag kan inte hjälpa det, mobiler gör mig misstänksam. Man kan bara slänga iväg ett Sms lite fort och stämma av med "den andra". Förr ringde älskarinnan hem och la på igen om frugan svarade. Nu är man helt chanslös i jakten på sanningen, om man inte tar en liten titt i hans privataste ägodel. Ängeln på ena axeln skriker för fulla halsar, när jag försiktigt tassar in i sovrummet och hämtar mobilen. Den skriker: Vad fan (passande?) gör du? Man kan inte läsa andras Sms. Och djävulen på anda sidan klappar min axel och viskar: Drottningen, om du inte läser nu kommer du aldrig veta vem han egentligen är. Det är lika bra att det blir avklarat och gjort. Jag vill vara en ärlig tjej, med tron om att andra är ärliga. Men let´s face it, folk är aldrig de man tror i slutändan. It sucks att ha de tankebanorna, men efter en eller annan tur ner med ansiktet i gyttjan, har jag tappat en del av den tron.

Kort och gott, tittade jag igenom mobilen och ser ett Sms i inkorgen som han glömt att radera. Det lyder följande " Tack för ikväll, vi ses snart igen" Jag tar numret och ringer upp dagen därpå, helt rosenrasande. Kände mig ungefär som sköldpaddan Elvis med den bultande ådran i huvudet. Det visar sig pinsamt nog vara hans kompis flickvän, som varit ute med dem och tagit ett glas den kvällen. De följde med honom en bit på vägen, och ringde hundraelva ggr för att han glömde plånboken, han lagt ner i hennes väska. Jag kände mig dummare än dummast och ville bara sjunka genom marken.

Men den kvinnliga magkänslan hade i alla fall inte helt fel, tjejen gjorde slut med kompisen cirkus en månad senare. Motiveringen var att hon hade mer och mer skaffat sig känslor för en annan. Fortfarande vet jag inte om det är min man hon vill jaga. Detta eftersom mobilen har fortsatt ringa och pipa i tid och otid efter det. Och en dag jag ringde var han upptagen med att hjälpa henne att bygga ihop en IKEA-möbel. Män är kompletta idioter när det gäller att tolka "låtsasuppgifter" mot verkliga. Det är ganska beprövat att skapa en uppgift som man sedan vill ha hjälp av just den killen att lösa. Killen blir självklart smickrad att hon frågar just honom, och kommer springandes med verktygslådan, utan annat än möbeln i tankarna (hoppas jag). Han vill mest vara hjälpsam tror och hoppas jag. Men hur kan man inte fatta? Jag är fortfarande misstänksam och vill gärna reda ut allt detta. Vi mötte henne ute en dag, han fick jordens största kram och mig vände hon bara ryggen. Eftersom vi var i krogmiljö, var jag tvungen efter 3öl, att avlägsna mig till toa. När jag kommer ut sitter hon brevid honom, på min plats!! Och har armen om honom. När jag kommer förvandlas hennes ansiktsuttryck från gapflabb till mördarblick, och hon sticker fort som f*n. Helt klart har jag en konkurrent, men hur kan man ställa ett ultimatum. Han kan väl inte sitta och besvara alla hennes Sms som värsta mesen?

Skrivet av Drottningen, 2007-08-18 10:43

Har du överhuvudtaget pratat med honom om detta? Det kan lätt vara som du säger att han inte FATTAR att hon är efter honom. Men ta det piano och försök att inte anklaga honom för något han inte är skyldig till, då kanske han drar öronen åt sig och då har hon chansen att stå på hans sida. Fy vad jobbigt det kan vara det här med hjärta och smärta alltså.

Och jo, du har rätt, det är antagligen den allra största anledningen till att jag vill bli psykolog. Som jag ser det så kan man inte hjälpa andra om man inte själv varit med om trauman och kriser - och tagit sig genom dem. Så min målsättning är att bli en hel människa och sen hjälpa andra att göra samma sak. För ingen förtjänar att vara trasig och leva bakom en mask hela livet.

Kram på dig, ska följa din blogg hädan efter och se hur det går med ditt liv också :D

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-08-20 10:47

Rosenrasande är vad jag skulle vara!
Prata med honom (utan att stara ett bråk) är nog det bästa tipset jag kan ge! Då borde han förstå att du bara bryr dig och är orolig. Bäst är nog att ställa frågor till honom och förklara hur du tror att det kan vara, INTE ANKLAGA, för då känner han att du inte litar på honom!
Och visst kan det vara så att han inte fattar att hon stöter på honom, Kvinnor ser igenom sån på en gång, men killar gör inte alltid det!
Kanske ska förklara för honom att kvinnor ser igenom sånt och att han ska lita på dig, att han ska tänka på det iaf. Verkar han inte bry sig om det så är han uppenbart ute efter hennes uppmärksamhet. Säger inte att han tänkt vara otrogen, men tycker iaf. att det är så pass upplyftande med hennes intresse att han inte har något emot att spendera tid med henne, om du förstår vad jag menar!

Har själv haft ett antal tjejer som stöt på min kille så vet hur jobbigt det är! Även om man litar på sin kille, jag tror inte att han skulle ligga med någon annan, så undrar man ju ibland!
En tjej ville tom att min kille skulle dela säng med henne, tydligen fick man inte sova på golvet eller i soffan hemme hos henne för hennes mamma, det var hennes förklaring.....och fortfarande så tror min kille att hon bara vill vara kompis!!! Som tur va gick han och sov hos en annan......duktig pojke!

Kram på dig och hoppas det löser sig..... och hjälper det inte att prata med killen kanske du i smyg ska "hota" tjejen ;)

Skrivet av gilla, 2007-08-23 11:06

de har säkert redan gjort det du befarar...

Skrivet av olleb, 2007-10-09 09:08

Känn ingen sorg för mig Göteborg.......det kommer jag ju ändå aldrig veta. Därför ingen idé att bry sig förrän man är helt säker, typ vandrar in mitt i akten. Ha det gött!

Skrivet av Drottningen, 2007-10-10 10:33

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?