En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Drottningens bloggis

TÅRTOR OCH KISS

Hej kompisar. Nu har det varit tårtkalas med en massa smaskiga fettbomber. Skulle inhandla en princesstårta, men mina ögon blev stora som äpplen när det fanns ngt som hette drottningtårtor. Vad tror de? Att man ska nöja sig med princess när man kan käka som en drottning? Hello.....

Har urinvägsinfektion och det sviiiider till förbannelse. Gick till akuten, och läkaren där börjar kännas vid mig, efter 311 infektioner. Han ger mig bara en mugg och säger: Pinka, så skriver jag ut ett recept under tiden. Han vet att jag inte kommer för penicillin förrän alla huskurer avklarats. vatten med citron, tranbärsjuice och äppelcidervinäger. I mängder. Det plaskar rejält inuti mig efter en dags klunkande av diverse vätskor. Och inte att förglömma: Femtioelva turer till toa och frossa.

Det finns ju vissa knep för att undvika urinvägsinfektion. Först och främst: Kissa efter sex! Och det har jag fuskat med. Ha ordentliga kläder och sitt inte kallt: Det har jag oxå fuskat med. Vadå? Picnic i höstgräset med kjol, går inte det bra? Tvätta trosor i 90 grader. Med mina dyra trosor? I dont think so buddy. Endast bomullstrosor. Ehh Det tror jag inte!

Ja nu fick ni en härlig blandning av tårtor och kiss.

Skrivet av Drottningen, 2007-10-04 15:07

Lite oväntad kombo ;)

Skrivet av Diana, 2007-10-04 15:39

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?