En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Drottningens bloggis

MEN AMANDA........

.....vad händer med DITT Idol?

Amanda var den självklara stjärnan, men hon lyser liksom inte lika starkt längre. Inte för mig, men publiken verkar älska henne. Tror hon har riktig scenskräck, osäkerhet för det stora sammanhanget.

Amanda släpp loss nu för bövelen. Jag hade en känsla av att hon vara skulle dra in och ut som en stormvind, trampa ner de andra med klacken och vrida om. Men näää. Jag har tippat dig som vinnare Amanda, skärpning. Men jo, refrängen var helbra som ett+ i det annars ganska stela framträdandet.

Min favorit är i nuläget Marie Picasso, vilken röst. Tog hon i ordentligt skulle folk studsa i sätena. Studsa i takt. Hon är dessutom lite mer skärpt (trots Big-Brother tiden), och vet nog hur man kämpar för det man vill ha (tror jag). De andra ungarna verkar mest klaga över att inte kunna sova 15 timmar /dygn. - Oj vi blev väckta jättetidigt, typ 11! Det kommer bli värre med klagandet i och med att programmet fortskrider.

Vad hände överhuvudtaget? Med mig.......varför tittar jag. Jag springer med handväskan och stampar framför teven, ska iväg.....men nej kan inte slita mig. Nä nu missar jag hälften.
Over and out.

Skrivet av Drottningen, 2007-10-12 21:04

Idol ikväll igen ;)

Skrivet av Diana, 2007-10-19 19:18

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?