En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Drottningens bloggis

SAM

Amanda: Kirsti jämförde henne med Pippi och Marilyn Monroe, jag kan bara instämma och säga att hon hamnar där mittemellan. Jag skulle dock jämföra henne med Madonna eller Gwen Stefani. Hon har en rispig röst, en egen nisch och en egen stil. Hon kan vara äkta egen, utan ett "eget" som är amerikaniserat, som det mesta i Sverige är. Det är som att folk sitter och tänker ut en egen stil i Sverige. Amanda bara har "Det". Hon har ett eget flow som känns bekvämt och som tillhör ovanligheten i musik-Sverige (förutom Timbuktu)

Sam: Var min favorit ikväll. Han överraskade med en röst som skulle kunna sjunga mig i säng. Njea, men han var skönt raspig och säker. Min favorit ikväll. Mannen min sa förra veckan att han tyckte Sam hade en bra röst. (Säger kanske mer om min tondöva man) Men ikväll tyckte även jag om Sam (hoppas inte jag är tondöv)

Evelina: Hon behöver sjunga ett riktigt tekniskt besvärligt parti för att prestera som allra bäst. Hon presterade inte som bäst ikväll. Hon ser för övrigt ut som min mans brorsdotter.

Marie: Hon kan inte hitta sin stil. Hon har en stil som skriker "Hjälp".

Jag tycker resten bara försvann i dessa fyras framträdanden.

Nu ska jag pussa på min man som kom hem. Jag har saknat den mannen, en riktigt skön snubbe med ett stort hjärta. Hörde honom sjunga i duschen en kväll, och vek mig av skratt. Emigrerar om han väljer att söka till Idol. Han är verkligen tondöv, men konstigt nog kan alla latinos dansa salsa. Och män dansar som de älskar brukar man ju säga, och tvärtom. Tur att han inte älskar som han sjunger. För han är kass.

Skrivet av Drottningen, 2007-10-19 21:46

Tack! :) Ja, jag tar han dom min kropp så gott jag kan. Men det är inte det lättaste, faktiskt. Och ja, jag hoppas karlsloken håller sig kvar ett tag också. ;)

Skrivet av LikEaDeviL, 2007-10-19 23:13

Hann inte kommentera här igår. Japp vi är nog som ett snitt av befolkningen...åsiktsmässigt. Visst är det smärtsamt med falsksång, men man blir ju glad av att sjunga. Tänk så när maken sågar järn.

Skrivet av Diana, 2007-10-20 09:19

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?