En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Drottningens bloggis

TAXICHAUFFÖRER HAR DET INTE LÄTT

Det krävs D lilla extra för att ta sig an alla tabbar jag gjort senaste tiden. En av tabbarna var ganska pinsam och fick mig att ha en "ruttenhets-känsla" hela nästkommande dag.

Bilen hade pajat och jag fick ta buss och tåg till jobbet. Det matchade perfekt. Vägen hem gick dock inte lika perfekt e-som jag inte kollat upp tidtabellerna på kvällen. Väl framme med pendeltåget vid MIN station gick inte bussen mer än 2ggr i timmen, vilket inte alls matchade tåget. Jag var hungrig, frusen och trött som ett hemlöst barn, och ringde därmed taxi för den 3kilometer långa(?) sträckan hem. Taxichauffören ringer upp och säger: Jag är i närheten vart står du? Jag berättar att jag står vid TAXI-stolpen (smart tyckte jag) och han kontrar med: Jag är där om 2 minuter. Kanske var jag för trött för att inte lyckas koppla tidsbegreppet.

När jag lägger på ser jag en taxi komma körande mot centrum och tänker: Oj vad fort han kom. Han vinkade igenkännande, och jag vinkade lika igenkännande. Taxin svänger upp vid mig och jag hoppar in (i fel taxi, men det visste inte jag!)

Efter ytterligare 2-3 minuter ringer en förbannad taxichaufför mig och talar inte ett meddelande: - Hej, du hade beställt taxi och lovade att stanna vid taxistolpen tills jag kom och hämtade dig. Sedan ser jag dig hoppa in i en annan taxi mitt framför näsan på mig. Du kunde tydligen inte vänta 10 sekunder, och nu har jag kört hit i onödan. Det var ju väldigt vilken ärlig människa du är. TACK!!

Jag lyssnade på det i den andra taxin och tänkte dethär blev ju jättedumt. Min taxichaufför verkade dock sprudlande glad!

Gick och sneglade lite vid gardinen under kvällen om jag blivit lokaliserad. Fast jag slapp de ruttna äggen på min husdörr. Och bomben i brevlådan.

Förlåt taxi 020. Är lite rädd att ringa er, i fall samma taxichaufför får min körning. ....

Skrivet av Drottningen, 2007-12-14 17:19

HAHAHAH fan vad pinsamt!!!!!

Skrivet av unique, 2007-12-14 18:48

Ja, men hur ska man kunna veta allt och ha koll på allt??? Jag skulle ha blivit gråtfärdig om någon blev så arg på mig för något jag inte kunde veta!! Blev alldeles upprörd här ju... ;)

Skrivet av lilla_Py, 2007-12-14 23:38

SOm taxiförare vet man att kunden oftast är borta när man får körningar beställda till taxisolpar, men det är bara att bita ihop och ta nästa, fortsätt ring 020 du, kanske blir jag som kör dig näsat gg

Skrivet av tobbe020, 2007-12-31 14:55

Trevligt! Hoppas jag inte utsätter dig för samma sak.....nää nu har jag lärt mig en läxa.

Skrivet av Drottningen, 2007-12-31 19:18

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?