En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Drottningens bloggis

DANSANTA TILDE?

Tilde Fröling med danspartnern Alfred åkte ur Lets Dance, vilket var 100% korrekt. Konstigt nog har hittills folk röstat som väntat. Juryn lovordade Tilde och Alfred, men tittarna som röstade konstaterade ungefär det jag konstaterade. De hade ingen kemi, ingen äkta kemi. Det var en konstlad kemi, det var tvungna att kämpa sig till. Det leder mig vidare in på Tilde´s dansprestationer. Alltså jag trodde faktiskt att hon skulle vara kick-ass bra, men visade sig sakna rytm helt.

Tilde som person då? Det som slog mig under ett inslag var 2 saker.

1. " Asså, egentligen ville jag bli musikalstjärna när jag var liten, men tyvärr fick jag bara göra tv" Vadå bara göra tv? För det första finns det hundratalet runtom landet som gärna skulle byta, och för det andra har hon till 90% ett tv-program pga att hon har kända föräldrar med kontakter. Och för att folk gillar att titta på kändisarnas avkommor. Vem med alla hästar i stallet kan tycka ett program där man springer runt och gör bustrick i värsta fjortisandan är roligt? Inte ens en fjortis skulle jag kunna tro. Hon väcker folk utklädd till gorilla och skrämmer slag på stackarna. Men är det verkligen roligt att titta på. Jag tycker inte heller Filip och Fredrik är speciellt roliga. Eller diverse annat folk som själva tycker sig ha skyhög humorbarometer. Tycker de är rätt plågsamma att kolla på.

2. Hmmm är tjejen blond? Sist tyckte jag mig skymta en blond nyans skymta under en toning. Nej det var inte det jag skulle skriva. Visst fattar jag att det är jobbigt att dansa och tillbringa tiden med en person man har 0 kemi med. MEN det är även en utmaning, som jag tycker man kan anta om man tackat ja till ett program som Lets Dance. Man kan ju inte bara stå och tycka att Alfred är piss för att inte hon klickar med honom. Alfred verkar vara medveten om att det är ett feel-good-program och har inte sagt ett ord om hur kass kontakt de har. Han dansar och ser glad ut.

Jurytjejen liknade ett barn i godisaffär igår. Anledningen var Mattes bringa. Ögonen glänste av lycka, när Matte rörde sin muskulösa kropp i ett stelt mönster. Och skulle man inte vara upptagen hade Matte gärna blivit inbjuden till att värma min säng. Jumijumi. Men man skulle få en mjukgörande massage först. Märks att han stått ute och snickrat i samma monotona ställningar. Han ser ju ut som en grekisk gud, skulle vilja veta vilka magiska trick han kan.

Skrivet av Drottningen, 2008-01-26 15:49

Saknar dig. Kram.

Skrivet av Diana, 2008-03-09 17:51

Tvillingar. Grattis! När är du beräknad? Varför skulle du inte kunna blogga lite om det?

Skrivet av Diana, 2008-04-11 23:59

Jadå, det knallar och går ;)

Skrivet av Diana, 2008-04-12 00:22

Hallå! Var är du?

Skrivet av Diana, 2008-06-06 20:45

hahahha såååå jävla bra skrivet. Klockrent!!!

Skrivet av www.divinaz.se, 2009-03-24 12:34

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?