En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Drottningens bloggis

En tjej som bara kallas drottningen av sin man, men som gott tycker att alla kvinnor ska se sig som drottningar och vara stolta över sig själva.

.....vad händer med DITT Idol?

Amanda var den självklara stjärnan, men hon lyser liksom inte lika starkt längre. Inte för mig, men publiken verkar älska henne. Tror hon har riktig scenskräck, osäkerhet för det stora sammanhanget.

Amanda släpp loss nu för bövelen. Jag hade en känsla av att hon vara skulle dra in och ut som en stormvind, trampa ner de andra med klacken och vrida om. Men näää. Jag har tippat dig som vinnare Amanda, skärpning. Men jo, refrängen var helbra som ett+ i det annars ganska stela framträdandet.

Min favorit är i nuläget Marie Picasso, vilken röst. Tog hon i ordentligt skulle folk studsa i sätena. Studsa i takt. Hon är dessutom lite mer skärpt (trots Big-Brother tiden), och vet nog hur man kämpar för det man vill ha (tror jag). De andra ungarna verkar mest klaga över att inte kunna sova 15 timmar /dygn. - Oj vi blev väckta jättetidigt, typ 11! Det kommer bli värre med klagandet i och med att programmet fortskrider.

Vad hände...

Skrivet av Drottningen, 2007-10-12

Visa hela (1 kommentar)

Igår gick jag och mannen till Intiman i Stockholm och kollade på Babben, Lennie Norman och Anders "Adde" Malmberg. Jag kom dit utan en enda aning om hur kul det skulle bli. Jag garvade så jag fick torka tårar....hade inte mycket till smink kvar i pausen. Då såg man alla tanter som såg ut som pandor, med mascaran utsmetad runt fejjan.

Det balla med min man och mig, E att vi har exakt samma humor. Vi ser liksom hur de beskriver situationer i form av seriefigurer. Och seriefigurerna ser till att vi garvar som tokar då inga andra garvar. Då får man ju oxå ett smakprov på hur fult skratt man har.

Babben speciellt tog upp saker som många gifta par kan relatera till. Gamla tanter och gubbar garvade ikapp med unga par (som vi tycker oss vara fortfarande). Ganska bra avslut på en arbetsdag!

Vi kom in lite sent efter pausen, varpå hon pekade på oss och sa: Jaha, det passar att komma nu då!? Ja, kom in ni, ni kommer inte undan, en timme har vi kvar. Med sin gotlänska breda dialekt

Nu...

Skrivet av Drottningen, 2007-10-11

Visa hela (0 kommentarer)

Charlize Theron har blivit utsedd till 2007 års sexigaste kvinna. Eftersom jag ofta blivit jämförd med Charlize är denna lite muliga dag, solig som fan. Det slog mig alltså idag att jo, jag är sexig. Fast man inte ska jämföra sig med andra (eftersom det tydligen innebär att man har kass självkänsla, enligt Mia Törnblom, livscoach), är det väl ok att se likheter. Jag har aldrig jämfört mig med andra, eller tyckt att jag varit lik en kändis. Men eftersom det sagts att jag är lik henne, började jag jämföra oss. Och jo, jag har nog en del drag i alla fall. Hon har väl ett ganska skandinaviskt utseende? Lite stolt är man idag.........

Dock inte den dagen en taxichaufför sa att jag liknar Nicole Kidman (tycker hon är ful). Den dagen regnade det.

Mia Törnblom kan man tycka vad man vill om, det är ett kapitel i sig. Jag klarar dock inte av människan. Hon är säkert en bra livscoach (vad man nu ska ha det till), men hennes sätt att tala gör att hon låter lite...skum (hitta inget...

Skrivet av Drottningen, 2007-10-11

Visa hela (4 kommentarer)

Ngt i stil med det heter en skitrolig bok med barn som har tankar om allt mellan himmel & jord. Det är prat om tanter, mormor och morfar, jorden, bibeln, kärlek osv. Rekommenderar den, jag skrattade inombords (eftersom jag befann mig på ett högst olämpligt ställe att börja fnittra hysteriskt) Ett litet smakprov:

Roligt barn förklarar det där med Adam & Eva:

Adam är döpt efter mig. Han & Eva åt äpplen, man bara en gång.
Sen var det kört på något sätt. Men det var inte bara det där med äpplena. De pussades också, och de stod inte upp, de låg ner när de pussades. Äckligt! Adam 7år.

Finns en massa dödsköna exempel, men läs den själva. Ni kommer garanterat garva. Detta var dock inte det roligaste exemplet, kom inte på nåt annat just nu.


Skrivet av Drottningen, 2007-10-10

Visa hela (1 kommentar)

Jag skulle vilja start en liten Idol tävling. Om ingen vill vara med och tävla kan jag ju alltid tävla själv.

Jag vill att ni ska tippa i dagsläget vilken som vinner hela idol. Bara en person. Det gör det hela lite knepigt, för man vill gärna välja en tjej och en kille. Men nu ska ni välja bara 1 person som vinner rubb och stubb.

Jag har tänkt fram och tillbaka vilken svenska folket kommer rösta fram ( inte vem jag själv gillar bäst). Skulle jag välja en tjej blir det Amanda. Väljer jag en kille blir det Daniel. Emellan de två, tror jag det faktiskt blir en tjej i år. Så jag satsar allt på Amanda. Nu håller jag hundra tummar på att hon inte åker ut direkt=pinsamt! Gjorde ett dåligt nummer sist tycker jag, men tror hon har ett enormt register att visa. Lite Gwen Stefani i henne tycker jag. Lite crazy, nyskapande, intressant, spännande som man vill se och höra mer av. Kan utveckla musiken som är idag.

Amanda vinner idol 2007

Skrivet av Drottningen, 2007-10-06

Visa hela (4 kommentarer)

Hej kompisar. Nu har det varit tårtkalas med en massa smaskiga fettbomber. Skulle inhandla en princesstårta, men mina ögon blev stora som äpplen när det fanns ngt som hette drottningtårtor. Vad tror de? Att man ska nöja sig med princess när man kan käka som en drottning? Hello.....

Har urinvägsinfektion och det sviiiider till förbannelse. Gick till akuten, och läkaren där börjar kännas vid mig, efter 311 infektioner. Han ger mig bara en mugg och säger: Pinka, så skriver jag ut ett recept under tiden. Han vet att jag inte kommer för penicillin förrän alla huskurer avklarats. vatten med citron, tranbärsjuice och äppelcidervinäger. I mängder. Det plaskar rejält inuti mig efter en dags klunkande av diverse vätskor. Och inte att förglömma: Femtioelva turer till toa och frossa.

Det finns ju vissa knep för att undvika urinvägsinfektion. Först och främst: Kissa efter sex! Och det har jag fuskat med. Ha ordentliga kläder och sitt inte kallt: Det har jag oxå fuskat med. Vadå?...

Skrivet av Drottningen, 2007-10-04

Visa hela (1 kommentar)

Nu har det varit rättegång mot TV-läkaren, och han fick 3.5 år.

Svenska straff E så låga. Till exempel ordet livstid, betyder inte livstid. Jag tycker livstid borde betyda att man tillbringar hela livet bakom lås och bom. Jag är absolut EMOT att ta kål på brottslingar med injektioner a´la Texas, dels på grund av att det E någon av oss som måste hålla i sprutan och dels på grund av att de kommer undan billigt. Att man ska sitta i en cell 2kvm, toalett och brits under hela livet ger en psykiskt påfrestning utan dess like.

Dessutom tycker jag de intagna i Sverige har det alldeles för bra. De käkar förstklassigt, de utbildar sig helt gratis, de surfar och planerar nästkommande kupp med sina kumpand utanför fängelset. En släkting till min man har tillbringat en del tid i fängelse. Han vill nästintill blir ertappar ibland, för att kunna ta lite semester i fängelset. Träna i gymmet, knyta nya kontakter och chilla, helt gratis.

Mitt favvo-program på TV E serien på 6an, med...

Skrivet av Drottningen, 2007-09-11

Visa hela (13 kommentarer)

Jag läste för länge sedan en bok som handlade om hypnos. Det handlade om en tjej, Matilda, som gick med på att hypnotiseras som del i ett projekt. Under hypnosen upptäckte psykologen att Matilda svarade bättre än någon annan patient han haft. Det visade sig att Matilda var lätthypnotiserad, och berättade om ett tidigare liv unde hypnossektionerna. Fullt av detaljer, fullständiga namn som man tveksamt skulle kunna simulera. Hon pratade även en nästintill utdöd dialekt flytande.

Denna bok väckte en obehagskänsla i mig. Det har visat sig att det finns riktiga liknande fall som Matilda, där hypnotisören blivit övertygad om att patienten levt ett tidigare liv. Patienter som pratat minoritets-dialekter, och pratat om kungar, och aktuella händelser för den aktuella tiden. Detaljer som man endast kan överträffa om man är en proffessor eller dyl inom området.

Tänk om vi alla levt ett tidigare liv? Det är en svindlande tanke. Var jag en ökenblomma, fru till en faraon i Egypten, en...

Skrivet av Drottningen, 2007-09-10

Visa hela (4 kommentarer)