En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Dysterstrid

You still got the devil to pay

Ångest. Längtan. Saknad. Smärta. Livet.

Donald Trump. Ted Nugent. Absolute shitlords! =D

Skrivet av Dysterstrid, 2016-11-10

Visa hela (0 kommentarer)

Sverige tycks lida av "måste"-sjukdomen för tillfället. Man måste rösta.. man M Å S T E göra det. (Och är man tveksam eller säker på att man inte vill rösta, då ska man hjärntvättas till att rösta ialla fall, om än så bara på "Kalle Anka-partiet)

Man måste göra ditt eller datt annars faller man platt! Man måste ingenting. Tex så känner jag inte att jag är skyldig att "följa order" bara för att någon pladderplanka i tv-rutan försöker säga åt mig vad jag ska göra. Vad är det för fel på oss i det här landet ? Sen när slutade vi tänka självständigt ?

Eller är allt vi kan bry oss om en f*cking jävla Pippi-gardin ? Är det inte dom som vill ha bort mörkhyade människor från precis allting som är dom verkliga rasisterna ??

Läste att Reinfeldt har varit med i en debatt ikväll på fyran. Några tyckare verkar anse att den karln är helt psykiskt...whatever you wanna call it. Jag tvivlar dock inte att de tyckarna har rätt i sitt omdöme... det betyder dock inte...

Skrivet av Dysterstrid, 2014-09-10

Visa hela (2 kommentarer)

"sådant negativt tänkande kommer man inte så långt med. Man måste ut i världen och öppna sig för att hoppas på det bästa, inte ge sig ut i världen och anta nederlag. Då får man tillslut det man väntar på."

Det där är ett uppläxande av rang. Inte för att det är smart skrivet eller "klockrent", så att jag fick mig en redig tankeställare. Nej, det där är pekoral och klyschor. Så nära "bra inställning", "dålig inställning"-resonemanget man kan komma.

Och jag tror inte på det där. Alla andra gör det, men jag har mina egna livserfarenheter och alltid haft ett individuellt tänkande. Den typen av resonemang bygger på ett skuldbeläggande, i hennes ögon är det så logiskt som det kan bli, i mina ögon är det ren plattityd.

Därför tycker jag det är fascinerande att hon la upp den där texten till en person som snart närmar sig 30 år.

"Här ska du få lite vishet, av en tjej som inte brukar ge råd till folk..."

Det där föll platt. (...)

Men nu handlar...

Skrivet av Dysterstrid, 2014-02-17

Visa hela (0 kommentarer)

Dels pga tröttheten och dels på grund av alla påminnelser om att jag är en "utböling". Jag hatar att höra hur "duktig" någon är, speciellt då det handlar om en person jag inte tycker om. Jag hatar att bli tvingad till att vara social, då jag inte har de "rätta verktygen" för att vara det.

Tänk att hela jag kan bli så missförstådd. En sak är säker, jag hoppar inte på något, där jag inte kommer att känna mig välkommen eller trygg i mig själv.

En intention blir misstolkad, och jag får dåligt samvete.

Även då jag börjar känna mig som en "skitsnackare", allt pga min egen frustration. Frustration som har skapats långt före hon ens tog kontakt med mig.

Nej, hela min dag har inte varit fylld av motgångar. Men då det kommer till det mer personliga och sociala planet, så känner jag mig ganska tom..

Nu får jag inte ens svar på mina mail längre, trots att vi talar om 5-6 mailkontakter...

Dålig dag.

Framgång på en del plan.. men totalt misslyckande inom de...

Skrivet av Dysterstrid, 2014-01-28

Visa hela (0 kommentarer)

”Jag vill prata om något annat, som jag inte tvivlar på att alla här inne har haft anledning att fundera över, och det är vad vi kallar ‘fördumning’. Man hör folk prata om det överallt i England, så även om det som jag har att säga knappast kommer att bli underlag för en uppmärksammad roman, så kanske det kan vara till hjälp för att sätta samman det hela en aning. De saker som händer i Storbritannien är symtom på en ganska allvarlig situation.”

”Det finns ett fenomen som jag kallar för den utbildade barbaren. Det är en person som kan ha befunnit sig inom högskole- och universitetsvärlden under många år och som kan ha vunnit priser och utmärkelser, men som när allt kommer omkring inte är beläst, inte kan någonting och som på det hela taget är helt ointresserad. Ganska många av mina yngre vänner är såhär.”

”Politisk korrekthet härstammar enligt min uppfattning direkt från det gamla kommunistpartiet. Där fanns det bara plats för ord som ”korrekt”,...

Skrivet av Dysterstrid, 2013-11-21

Visa hela (0 kommentarer)

Ha inte åsikter som är kritiska mot genusflummeri och anti-vithet. Då blir man spärrad från att publicera på Facebook-grupper. Det hände mig.

Vilka är det egentligen som styr Facebook... ?

Jag argumenterade för mina åsikter det var inte så att jag gick till personangrepp. Men att bli spärrad tillfälligt från att skriva kommentarer i grupper för att man har "fel" åsikter... ? Är inte det lite väl extremt ?

Skrivet av Dysterstrid, 2013-11-14

Visa hela (0 kommentarer)

När ska vi få se det första mordet på en "sverigevän" i Sverige ? Jimmie Åkesson blev visst tårtad idag. Tänk om han istället hade blivit knivad av någon galning... ?

Hot/bilbomber mot folk som stödjer SD och Svenskarnas parti.
I Grekland har folk blivit mördade pga partitillhörighet...

Varför fortsätta våldet att eskalera för ?

Vem är det som drar i trådarna bakom kulissen ?

Jag personligen anser att det är en oroväckande utveckling vi ser. Ska folk i en demokrati, bli mördade för att de har annorlunda åsikter... ?

Skrivet av Dysterstrid, 2013-11-05

Visa hela (0 kommentarer)

Att hela jävla världen håller på att gå åt helvete, så... jag menar, all denna onda bråda död inom loppet av bara några dagar. Vad i hela helve...

Nej, hoppas få se något nytt från Danpark snart.

Håller hela Skandinavien på att falla eller ?

Skrivet av Dysterstrid, 2013-11-05

Visa hela (1 kommentar)