En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

ELINSNILEs bloggis

21/2

Återigen har jag försummat min blogg och återigen är jag skyldig den en stor, saftig ursäkt. I likhet med alla dagens människor, tänker jag dock bara sätta min stolta näsa i vädret, och låta det passera obemärkt förbi. Anledningarna till varför jag inte har bloggat är högst acceptabla. Jag har haft en engelskauppsats att skriva, jordens största biologiprov att studera till, ett läxförhör i naturkunskap, blivit konverterad till elevrådsrepresentant och diverse andra saker som har hindrat mig från att sitta vid datorn för nöjes skull. Ingenting är, för att sammanfatta det hela,varken mitt fel eller mitt ansvar. Skoningslöst och abrupt tänker jag alltså bara fortsätta att blogga som om ingenting hade hänt. Watch me!

Dagen har varit bra. Lektionerna den inkluderade var matematik, engelska och spanska. De seglade förbi smärtfritt, och för att ni ska ta er igenom denna blogg lika smärtfritt - väljer jag att inte specifiera mig mer inom området "Elins lektioner". Ni kommer att tacka mig en vacker dag. Det lovar jag.

När jag kom hem satt jag mig framför datorn och väntade på att de andra i skaran "The triple E's" (Emma och Ellinor) skulle anlända, så att vi kunde arbeta på den engelska redovisning vi ska göra imorgon. Vi arbetade flitigt på den, och jag måste säga att den blev riktigt, riktigt bra. Vi har analyserat och tolkat Bowling for soups låt "High school never ends" bättre än någon annan någonsin har gjort eller kommer att göra.

Nu sitter jag här, i min ensamhet, och räds det faktum att jag ska på mitt första elevrådsmöte imorgon. Allting har gått så fort. Det var bara några dagar sedan jag var en helt vanlig tonårstjej. Nu ska jag helt plötsligt på elevrådsmöte, innan jag ens hunnit smälta att jag har fått titeln "elevrådsrepresentant för klass Nv1a". Det är dock samtidigt en stor ära att få vara klassens ljus i mörkret, även om vårt största problem och favorthackkyckling för närvarande verkar vara matkortet. "Vi vill ha mer pengar på matkortet.", "Gör så att man kan spara pengar på matkortet.", och så vidare. Jag ska tydligen också ta upp att datorerna i allrummen är extremt sega och att vi vill ha fler studiebesök, så att vi i praktiken kan få bevittna några av de yrken man kan få när man är färdig med sin utbildning. Hoppas att jag kommer ihåg allt det här imorgon. Jag börjar redan bli yr. Engelskaredovisning och elevrådsmöte imorgon. Det blir mycket prat inför folk, men jag klarar det säkert. Bara jag kommer ihåg att andas. Nu ska jag sova - och andas.

GOD NATT!

Skrivet av ELINSNILE, 2008-02-21 22:36

HEJA ELIN!

Skrivet av Helena, 2008-02-21 22:38

Andas är bra XD

Skrivet av Ellinor, 2008-02-21 22:46

hur gick mötet? :) <3

Skrivet av camilla, 2008-02-24 23:33

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?