En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

nittiofemman

Hej svejs, här var Illers blogg dåva. Iller är en tjej på 13 augusti. Och jag är stolt över att heta Iller och inte Svensson. Jag skriver om skolan, musik, kompisar, musik, teatern, musik och mina droger (choklad och klubbor).

Idag var det skola igen. Det som är bra med måndagar är att vi har 3 ½ lektion då. Den halva är slöjden, för det känns inte som en lektion. Sen har vi 2 håltimmar som är 2 ½ timma tillsammans. Så det är ju.. kul.

Hinner inte skriva så mycket mer idag, ska berätta mer om teatern imrg!
Studsar vidare, ses.

Skrivet av ELiNiLLeR, 2009-03-30

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har haft många bloggar. Men nästan alla har jag inte orkat uppdatera. Men man måste väl inte skriva varje dag, eller? Jag startade denna bloggen i torsdags, och nu var det söndag. Jaja, ska försöka skriva lite oftare, men kom hem från plugget med feber i fredags, så har inte orkat. Därför missade jag premiären av teateruppspelet med min dramagrupp igår. Men ska gå idag. Ska det. Det är ju två st föreställningar idag.

Glömde mitt lösen till bloggis idag. Har jävligt dåligt minne ibland. I alla fall så skickade dom ett nytt. Det var nått med crai och så nån gurka. Men har bytt. Dom tror verkligen jag kommer ihåg det lösenordet.

I alla fall, som jag sa var det föreställning idag. Det är en pjäs som vi skrivit själva. Det är som en dålig Agatha Cristie gåta. Fast värre. Det börjar 15 år tidigare, då ett nygift par kommer till et hotell. Jag spelar hotellvärden. Jag tar emot dom, och bär in väskorna på rummet. Hela pjäsen går ut på att min roll dominerar...

Skrivet av ELiNiLLeR, 2009-03-29

Visa hela (0 kommentarer)

Idag var det skola som vanligt. Åkte iväg med taxin till skolan och landade vid skåpen med mina amigos. Gick till franskan. Tråkfranska. Har haft tre olika lärare i franska sen jag började sjuan i somras. Den första fick kicken för hon käkade bulle på lektionerna. Den andra var en vikarie som var vikarie jävligt länge. Hon var typ från tunisien eller egypten eller nått. Det enda hon sa var:
"Jaha, vad heter du då, du längst bak i hörnet??" och "SCHLOOTA!"
Det var störande. Hon lärde sig aldrig att säga sluta.
En gång skulle jag hjälpa min bästavän Amanda me nått korsord som hon inte gjort. Jag hade kommit lite sent så hon satt me Linda istället. Så hjälpte jag. Så ställer sej vikarien, Sara heter hon, 3 centimeter från mitt ansikte och lutar mer framåt o framåt och skriker:
"JAG TROR NOG HAN KLARAR SIG SJäLV!!"
Hela klassen kollade. Jag var jävvla nära att ramla baklänges. Så jag skrek tillbaka, och spottade lite:
"HAN?!"
Sen blev hon tyst i typ 3 sekunder. Så...

Skrivet av ELiNiLLeR, 2009-03-26

Visa hela (0 kommentarer)