En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

E_LiinaAs bloggis

Jag är så himla trött på skolan just nu! Eller inte skolan i sig utan det är alla läxor och arbeten som ska göras nu, allt är så stressigt nu de sista veckorna, uschuschusch.

Kom hem för en stund sen från skolan, mamma hämtade mig. Skulle egentligen till Malmö idag ju, men jag har riktigt rälig huvudvärk så jag orkar inte. Hade varit det bästa om jag åkt ändå så jag slipper oroa mig inför första dagen sen efter sommarlovet, men nu är det som det är. Sitter för tillfället och lyssnar på låtarna som ska vara med i dramat som skolan satt upp där alla vi 9:or medverkar. Ah så kul är det :D. Det ska va v. 22 så det är inte långt kvar alls, men det känns hopplöst långt borta från att vi blir klara till dess men vi kommer lyckas så är det bara. Jag ska sjunga själv en låt, vilket jag är ganska nervös över, men ÅHHHHH jag tycker detta ska bli så kul! Sen så v.21 ska vi köra våra låtar på kulturkalaset med {: Så kul det kommer...

Skrivet av E_LiinaA, 2007-05-08

Visa hela (0 kommentarer)

Så har även jag, skaffat mig en egen blogg.

Om jag nu ska börja skriva här kanske det är en bra ide att berätta lite om sig själv först, men faktikst så orkar inte jag just nu riktigt så det får bli en annan gång. Men jag kan ju iaf berätta att jag heter Evelina {:

Iaf, idag är det som sagt 7:e maj och det innebär också måndag som i sin tur kopplas till ny vecka. Jag tycker vanligtvis inte om måndagar eftersom det då är skola och tidiga morgnar, men idag var det faktikst jag själv som tvingade mig dit så mamma slapp för ovanlighetens skull. Jag är inte riktigt en person som tycker om tidiga morgnar och en massa måsten att göra, så man kanske skulle kunna precissera sig och säga att jag är lat? Men det är inte heller en bra beskrivning, för jag kan om jag vill.

Känns som jag glider ifrån vad jag tänkte skriva så...

Vaknade vid den vanliga tiden imorse, visserligen några minuter efter att väckarklockan skulle ringt men det gjorde den inte (?!)...

Skrivet av E_LiinaA, 2007-05-07

Visa hela (0 kommentarer)