En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

E ma och J essica.

Vårt namn är EmaochJessica. Vi är vi. Like it or love it.

Äntligen fredag! Äntligen äntligen äntligen..


Idag så lyckades Jonas sno en del av franska provet. Han har räddat mitt betyg. Därmed kommer jag få högre snitt. Därmed har han räddat min framtid lite grann!
Jag vet att det är fel att stjäla, och ta emot stöldgods. Jag vet att det är fel att fuska.
Förlåt mig, någon där uppe, men ohhhhhhhhhhhhhhh, vad skönt det känns!

/E

Skrivet av E_och_J, 2006-03-24

Visa hela (1 kommentar)

Oh, jag måste skriva nu igen. Det hjälper så jävla mycket när jag skriver.
Jag är skit ledsen nu. Jag å mamma har bråkat. Som vanligt typ, men ändå inte. Hon har inte pratat med mig på 3 dagar nu. Jag vet att det är mitt fel, det är klart att det är mitt fel. Världens bästa mamma gör inte så utan anledning. Det är jag som är en idiot som bär mig åt på vissa sätt. Men det känns förjävligt när det är såhär. Jag vet att jag är dum, jag lovar er alla att jag vet det.. Jag är fullt medveten. Men jag blir så arg ibland så att jag inte vet vad jag ska göra med min ilska.. Jag vet förresten inte om jag har några aggressionsproblem, men det är en annan historia. Iallafall, jag vet inte vad jag ska göra av min ilska, så jag tar ut den på min mamma ibland. Sen känns det så jävla hemskt efteråt. När man har varit dum mot den människan som lever och ger allt för dig. Jag hatar mig själv efteråt. Sen blir vi vänner igen, och så förstör jag allt gång på gång när...

Skrivet av E_och_J, 2006-03-23

Visa hela (1 kommentar)

Ibland så kan man ta lite genvägar, för att underlätta svåra saker här i livet. Jag vet inte, men jag har ingenting emot detta. Jag gillar att ta en genväg då och då när man kan göra det. Det kanske inte alltid är det helt rätta, men jag gillar mina egna små genvägar iallafall!

/ E

Skrivet av E_och_J, 2006-03-23

Visa hela (0 kommentarer)

Idag har jag varit ledig från skolan. Så skönt d va, men så snabbt tiden gick. Det känns som att man nästan inte hinner göra något alls. Ok, jag tränade och hälsade på min mormor & morfar lite. Men ändå känns det som att man hade kunnat göra så mkt mer.
Det brukar vara så att folk vill vara äldre än vad dom är. Men det vill fan inte jag. Jag vill vara typ sju år igen. Då var allt så mkt enklare. Tiden gick inte så snabbt, ett sommarlov kändes som en evighet, nu känns det nästan som ingenting.
Men egentligen är allt vad man gör det till. Det kanske är jag som är lat och borde ta vara på min tid bättre. Men jag tror faktiskt att alla tycker att ju äldre man blir desto snabbare går tiden. Men men, man får väl göra det bästa av dagen. Jag ska ta vara på min tid bättre iaf och aldrig glömma vad som är viktigt för mig i livet och verkligen ta vara på det.. Ta inget förgivet!!
/ J

Skrivet av E_och_J, 2006-03-21

Visa hela (2 kommentarer)

Idag känner jag mig lite dum..

Jag har inte varit i skolan, för jag har franskaprov idag, och jag kan verkligen ingenting!!!!!! Försökte plugga igår kväll, men herregud. Jag va helt ute och cyklade, det gick inte att få in i huvudet. Och sen vågade jag inte gå till skolan, för min lärare har varit på och hotat mig.
Han kommer sänka mitt MVG, om jag inte skriver MVG på detta provet.
Det är därför jag har panik till max. Men men!

Och jag vågar inte ringa Jessica idag. Hon kommer att bli typ skit lack för att jag inte har gått till skolan.. Ooops!

Denna veckan håller på att döda mig. Jag har förtillfället blivit väldigt lat, vilket inte går ihop någonstans när man lever mitt liv. Och sen så ska man jobba idag, från 3 till 10.. Javisst. Och sen måste man plugga när man kommer hem typ halva natten. Och sen gäller det att ta sig upp klockan 7 på morgonen. Javisst. Men livet är inte lätt alla gånger, det är det ingen som har påstått.

Tack gud att det finns...

Skrivet av E_och_J, 2006-03-21

Visa hela (1 kommentar)

Nu har vi också fixat en bloggis! Faruschka inspirerade oss, och vi tänkte att eftersom att vi ändå gör allt annat tillsammans så har vi en bloggis också tillsammans. Så enkelt är det.
Men nu hinner vi inte skriva mer, för nu ska vi äta center och dricka Yoggi.

Puss hej så hörs vi.


Skrivet av E_och_J, 2006-03-20

Visa hela (2 kommentarer)