En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Earls Grey

Första inlägget.

Ja, hej alla bloggare och läsare. Här är mitt första inlägg heh, får väll se om det blir något bra utav det här :) iallafall så kanske jag ska skriva hur det har gått lite då :)
I helgen den 17 Maj har jag varit och tävlat sissta kvalet i Svelanda Cup på Bohusläns häst sportklubb alltså BHSK. Jag hoppade LC och LB och jag är lite besviken på resultatet facktiskt.. men alltid är det inte en bra dag. I LC så han jag knappt rida fram fast jag tog fram honom vid c-ponnysarna. så skrittade jag något varv runt parkeringen så skulle ja in på framhoppningen han bara hoppa räcket och de "lilla" två grr så var de min tur, allt kändes ganska bra endå inne på banan några nära språng men de fixade vi oss ur. Så var vi nolla i grunden men i omhoppningen så klantade jag mig lite så vi fick ett stopp på näst sissta, han bjöd på fel hinder så väjde jag undan honom så kom de andra lite tätt på han såg det inte riktigt så vi fick ett stopp, totalt mitt fel.. men vi kom precis utanförplacering. Det var tre dubbelnollor och tre placerade sen var de ja som kom på 4:e precis utanför.. Lite surt :)
I LB så han jag rida fram och hoppa fram ordentligt men han kändes lite seg viste inte riktigt varför men tänkte att han kanske var lite tröt? så när det äntligen var våran tur så kändes han fortfarande lite seg inne på banan, så stoppade han först på andra hindret visste intr riktigt varför för vi låg helt perfekt, efter det gick det bra enda tills andra stoppet på 7:an kombinationen då var vi uteslutna, så när jag skrittade av han så började jag fundera på varför han stanna.. hade han ont eller vad var det fortfarande var han seg och ville stanna så lät jag honom stanna en gång så stannade han o kissa så¨där var problemet löst.. Han var kissenödig ;) hm, det kommer ligga och svida asså för där missade vi våra sissta kvalpoäng till finalen.. men men sånt händer.
När vi äntligen kom hem efter den långa dagen så fick han gå ut lite med de andra i gräshagen en stund så när han kommer in har han en tappsko, jippi vilken tur man kan ha..-
Så idag den 20 Maj kommer äntligen hovslagaren och sätter på tappskon.

Ska försöka skriva i bloggen så mycket som möjligt och hoppas att ni besöker denna ofta :)
/ Erica och Earls Grey (Grållen)

Skrivet av EarlsGrey, 2008-05-20 13:27

Synd att ni fick stopp, Men de går nog bättre nästa gång:D

Skrivet av Amanda, 2008-05-20 14:10

Ja håller med Amanda, de går säkert bättre nästa gång :D Bilderna va förresten jättefiina ;)

Skrivet av Matilda, 2008-05-21 17:03

Men det gick ju bra ändå :) Söööta grålle, behövde han kissa .. :D ahhah . <3 aja, det går bättre nästa gång, för ja ääääälskar er ! <333 (L)

Skrivet av Sandra, 2008-05-22 08:18

jättefina bilder:D<3

Skrivet av JULLEBULLE, 2008-05-22 19:40

Hej vad kul att du med börjat blogga!
Fina bilder!
Glöm inte titta in på min lite då och då :P
http://bloggis.se/dajan

Skrivet av dajan, 2008-06-07 17:21

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?