En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Eatabigfish

The more you ignore me the closer I get..

Make love to you

All I wanna do is make love to you!

Förstår du inte?! Snälla förstå att jag försöker älska någon annan, men både du och jag vet att varenda vrå av mitt hjärta tillhör dig.

Det var en evighet sen jag såg dig, hörde dig, kände din närvaro. Vi var så magiska du och jag, vi gav namn åt kärleken.
Jag har aldrig känt dig, tagit på dig men du har alltid varit det verkligaste i mitt liv.

Såg dig igår på stan, men henne vid din sida. Det lös om henne, det syndes att hon var stolt över att du var hennes. Kan inte klandra henne, den stoltheten som lös om henne har jag också känt.
Ärligt talat så känner jag den fortfarande, för mig tog aldrig våran kärlek slut. Men den började aldrig heller.
Ja det gjorde ont att se henne med dig, för mig var det inte rätt men jag har ingen rätt att ingripa. Så jag tittade på er, ni var fina tillsammans, det kan jag erkänna.
Så mötte du min blick, din ögon lös upp av lycka blandat med hat/förvirring och förtvivlan.

Jag förstörde dig, jag vet att jag gjorde det. All min last gav jag över på dig, du ville dela den med mig. Du glömde nämna att du inte var stark nog.

Ni skulle ha sett honom, han är prinsen man beskriver i sagorna, han sveper in i ens liv när man behöver det som mest. Vilken underbar tid det var, jag och prinsen levde i ett rosa molnslott där inget ont nådde oss. Allt kaos var stängt bakom murar och solen sken, de mörka molnen kunde inte nå mig. Vad ingen av oss visste var att sagan blev för vacker, den skrämde iväg prinsen och kvar blev en splittrad ung kvinna som hade hittat hoppet i framtiden.

Du hejade inte ens, du gav mig den där blicken och jag visste precis vad du menade. Jag fanns kvar hos dig men du försöker älska någon annan och jag tänker låta dig försöka.

Men du ska veta att jag älskar dig, hos mig är du alltid trygg.

All I wanna do is make love to you, all night long.

Skrivet av Eatabigfish, 2008-07-22 15:19

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?