En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Ecosunflower

Ecosunflower - En Bimbos Bekännelser

Jag jobbar för att sminket ska vara utan tungmetaller och utan djurförsök. Kom med i min värld! :)

Nu är jag äntligen klar med mitt arbete, har väntat ett halvår på att göra det klart, det tog ju bara några minuter... *haha*

Det är så skönt att skiten snart är över, syftar på min utbildning. Det har verkligen varit ett tufft år och det var nära att jag inte skulle orka mera. Men jag kan ju inte ge upp när jag är såhär i slutet och har betalat så mycket pengar till skolan. Det går ju inte.

Jag är så jävla cool... tror väldigt få skulle ha klarat av det här året som jag gjort.

Skrivet av Ecosunflower, 2007-01-22

Visa hela (5 kommentarer)

Saker jag måste köpa från LUSH är:


Aroma Creme Deo, mjuk och skön deo för kroppen


LUSH's fina ansiktskräm, måste testas


Skummbad. :D


Karma, doftar underbart!


En skön tvål som är så mjuk så det finns inte!

Alla dessa saker måste bli mina nån gång, jag kommer ju få mitt CSN snart, det är beviljat. Så häärligt! :D

Skrivet av Ecosunflower, 2007-01-22

Visa hela (0 kommentarer)

Kan tipsa om att ni kan köpa knappar hos Djurmoral.org nu. De är rätt mörka med lila text på där det står djurmoral.org med en liten katt. Det är lite sött. :)

Om ni vill göra en god sak så gå till djurmoral och skriv under protestlistan mot L'Oreals djurförsök!

Skrivet av Ecosunflower, 2007-01-21

Visa hela (0 kommentarer)

Nu lägger jag upp mina skor till försäljning. De kostade mig 1300 balubas på biancos men de är för stora för mig. Jag har använt dem i några veckor bara så de är rätt nya men de passar mig egentligen inte, jag känner mig som en klumpfot med dessa skor. De är i storlek 38, säljer dem för 1000 sek. De är jättefina och tuffa.

Jag ska nog ta och lägga upp detta i Makeupforum.se i köp och sälj tråden. Det ska bli naice! :)

Lika bra jag också lägger upp mitt linne från H&M, den passade ju inte alls...

Jag borde nog skaffa mig postförskott om jag ska sälja allt mitt junk. Det kan nog vara praktiskt... vi får se. Det är ju redan en tjej som vill köpa mina skor så jag behöver nästan inte lägga upp dem alls, men jag vet ju inte hon kanske inte köper dem, men första tjing har hon ju redan....

Skrivet av Ecosunflower, 2007-01-21

Visa hela (0 kommentarer)

Karnevalen var det bästa som kunde hät mig, för att jag träffade honom. Mannen i mitt liv. Tacka vet jag män som behandlar kvinnor som människor och inte som djur* bara för att de tror att de ser så grymma ut att de kan grymta som svin mot en för att man är av det svagare könet. Tacka vet jag Ludvig som är fin och lugn person trotts att han faktiskt ser jääävligt bra ut. Och han är
miiiin! :D


Kolla på honom, är han inte vacker!? :D

Skrivet av Ecosunflower, 2007-01-21

Visa hela (0 kommentarer)

Jag tror jag har hittat en underbar plats att göra min praktik på i vår!

Det kändes bara så rätt när jag pratade med Dragish per telefon. Hon sa att hon hade tagit emot praktikanter förr och hon har arbetat med hudvård i många år.

Jag kommer att arbeta med Dr Hauschkas och det är det bästa som kan hända mig och min "karriär". Jag kommer också att prakticera i Göteborg senare i sommar hos en vännina till mig som äger en klinik i Mölndal, dvs jag kommer dela upp praktiken i två delar. Det kommer bli skitbra!

Jag kommer att jobba med det som jag älskar mest: Ekologisk hudvård. Det känns bara underbart!

Nu måste jag bara se till att klara de sista veckorna i detta skolans inffernum av ytliga bimbos som mobbar en för att man är skärpt och allt vad jag gått igenom hela det här förfärliga depressionsångestladdade året i Köpenhamn.

Jag är verkligen skitglad!

Skrivet av Ecosunflower, 2007-01-21

Visa hela (0 kommentarer)

Jag med för jag är så glad att jag inte är singel längre. Jag känner på mig att jag älskar Ludvig mer och mer ju längre tiden går.

Han är ju i för sig dum i huvudet och röstade på folkpartiet men jag har ju också argumentationsteknik så jag behöver ju inte hålla käften alls för mig som är vänster.

Jag är allmänt glad över att jag mår bra. Mitt liv har inte varit det lättaste även om jag är rättså bortskämd på många sätt. Jag äter ju alltid ute och lagar aldrig mat, jag bor i en fin lägenhet som mina föräldrar investerat i mig. Jag är nästan uttråkad i mitt egna stora slott... *suck*

Känner på mig att den här bloggen kanske inte kommer bli lika kul som min tidigare blogg. Men jag råkar numera inte ut för slagsmål med fascistoida vakter, jag är inte singel längre och vaknar inte med folk jag inte känner, jag har slutat fanticera om alla killar man var kär i på gymnasiet.

Allting blir en aning roligare när man får göra bort sig, spy galla...

Skrivet av Ecosunflower, 2007-01-21

Visa hela (0 kommentarer)