En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Einstein

Einsteins bloggis

Tja!
Ska väl typ ha min blogg som lite dagbok/tidsfördriv. Man kanske ska presentera sig först, Stefan va namnet. Blivande elektriker etc etc...

Hej igen, det e tur att man har en blogg ibland asså, så man kan dela med sig av allt trevligt som man lyckas uppleva. Jag har ju tjatat på farsan skit mycket om att jag vill ut med båten och fiska lite, men han säger bara nej eller skyller på vädrer, men igår så blev det äntligen av. Det var tänkt att jag skulle testa efter lite abborre eller gös genom jigg fiske, eftersom abborren brukar gå lite djupare nu mot hösten och gösen lever djupt i genomsnitt, man testade lite här och var men det man inte mycket som fastnade på kroken, visst kände man att det var någe som nafsade lite varsamt men högg inte ordentligt, jag har hört att man så fort känner att det hugger så ska man göra mothugget men det gick inte vägen.

Sen så tog jag fram min lite större wobblers, vilka jag nästan aldrig använder eftersom man sällan kommer ut på sådana vatten, men igår så jävlar vad det small. Det var en gröngul med rött huvud samt guld mage, ca 10-14 cm med rasselkulor, otroligt fin gång...

Skrivet av Einstein, 2008-09-01

Visa hela (0 kommentarer)

Tja!

Har precis loggat in efter att man varit och spelat match borta på Stadshagens IP, på gruset, kul kul, det var även en Fredag och kl 20:00. Tro inte att man hade annat man kunde ha gjort något annat kul...nejjj då.

Men whatever...man fick hoppa in i andra halv lek när dom andra killarna i laget hade kämpat som djur, det var en tuff match, eller det beror hur man definerar tuff, dem lirade långa bollar på Bengt, om ni känner till det uttrycket, samt tufft i närkamperna. Domaren skall vi inte ens tala om asså, så jävla virriga beslut han gör, inte straff, straff, gult kort på han för han stod still och typ sådana saker, jag kände mig lite vilsen på plan ibland asså. Men det som hände var att dem vann med 3-1 det är kanske vad folk ville veta så dem slipper läsa resten av skiten jag ska kladda ner en sen jävla fredag kväll. Dem negativa sakerna med matchen var att jag fick "Tolle" skit sur för att jag inte ränsade framför eget mål, vilket jag kan förstå, men å andra...

Skrivet av Einstein, 2008-05-09

Visa hela (0 kommentarer)

Hej!

Om ni kanske kommer ihåg så var det ju Valborg igår, "polisernas värsta vecka" eller vad dom nu kallar det, men det va fan inte mycket man såg av herr blå igår, i försig så var jag inte i närheten av rave partyt i stenbrottet, men hade varit kul och gått dit och visat sina "moves". Men hur som helst så ska jag inte sitta och snacka hur jobbigt snuten har under den här helgen utan hur kul vi ungdomar har...

Det hela började i föregår, dvs. dagen före Valborg, man visste inte riktigt hur man skulle "fira" Valborg så man började bli lite stressad pga. att alla hade ju liksom redan planer, så det var bara jag som inte hade något att göra då. Men jag loggade in på MSN och började chata runt för att höra vad polarna skulle hitta på, Erik (barndoms kompis) skulle till Lidingö och fira sin morbror som fyllde år och sedan tagga till Fridhemsplan med sina klasspolare till "Viper room" eller vad fan det va. Så där skulle man bli det femte hjulet, så det sket sig där.
Sen...

Skrivet av Einstein, 2008-05-01

Visa hela (0 kommentarer)

Tja tja!

En polare fyllde 18 idag så vi stack ner och firade honom, det va typ 10 pers där men det va fan full fart där asså, dom försökte supa mig under bordet, det va fan nästan så dom lyckades med det oxå men man fick sätta stopp när man märkte att rummet började snurra. Med ca 200 öl så hade vi det fint som fan asså, fick till och med en liten Wiskey, fint som fan asså. Morsan snackade bara om att jag skulle ta typ 2 öl bara för att vi skulle ha kallas för min syrra och brorsa, dom e tvillingar, men jag tappade typ räckningen efter 5-6 eller något sådant. Det vad fan full fart med Gitar Hero III "rock legendes" eller va det nu heter, öl och jävligt trevligt sällskap.

Nej nu måste jag fan få lite sömn för det e yttligare ett kallas idag om man ska vara noga med klockan. uppdaterar när jag får tid eller kommer ihåg.


Ciao

Mvh
Mr. 70%

Skrivet av Einstein, 2008-03-01

Visa hela (0 kommentarer)

Tja tja!

Det e ett under att man egentligen kommer ihåg den här hemsidan, det va ju ett tag sen man va inne. Jag vet inte riktigt vad man ska förmedla, men jag har hittils taget mig ett järn och satt på lite sköna låtar med Sonata Artica, typ The Power of One osv...

Nej jag får väl säga att jag har tappat förtroendet för att skiva om sina beskymer, vet fan inte om det e rätt stavat eller inte, skit samma, man har ju inte så stor nytta av Svenska där jag går i plugget, det e typ bara Kurder, Syrianer och en jävla massa andra "Nysvenskar" eller vad fan dom nu kallas. Men men...det kommer säkerligen att ta en vändning snart annars så får den sista svensken ta flaggan med sig.
Auf wiedersehen!

Skrivet av Einstein, 2008-02-27

Visa hela (1 kommentar)

Tja tja

Var på tränings läger i Dalarna i ett par dagar, bil resan varade bara i typ 1 h 45 min, men det va fan skoj, slitz, moore, cola och godis, tummen upp asså, men sen när vi kom fram till campingen så lassade man ut alla väskor och taggade till stugorna, bäddade och sen så va det fan bara att äta och sen så var det träning med detsamma, 3 pass per dag i ca 3 dagar, jävlar vad det tog på en, sen skulle man äta igen dårå, jag tror fan att vi åt 4-5 ggr på dag. Men efter dagarnas slut så var man fan inte kaxig asså, man hade värk i benen, ryggen och revbenen fy fan asså, med det va ju lätt värt det.
Men sista dagen så va det fan dags för fest, ingen jävla träning där asså, så jag "Weasel", "Klintan", och Melker stod vid stranden och grillade åt laget som satt och väntade på maten för dom skulle dra till stan sen, dom var lite stressade för det stängde vid 2 tiden, lite tidigt men men så alla över 18 taggade till stan medans jag, melle och johnny fick sitta...

Skrivet av Einstein, 2007-08-05

Visa hela (0 kommentarer)

Fattar inta att man tänker som best runt den här tiden, eller på bussen däremot, men iaf jag undrar vad det har hänt med människorna man hängde med tidigare i sina ungdomsdagar, Erik har man liksom inte snackat med på evigheter och FTA är väl bara att glömma, eller?

"Bullen" ser man aldrig om man inte drar ner till stenhammra men det e inte direkt något "drag"
om man uttrycker sig så, men om man hittar "Bullen" så hittar man medlemmarna i FTA, "bullen räknas väl lite inofficiellt"

Är det folket som undviker mig eller e det jag som skiljer sig så mycket från mängden att man liksom glömms bort?

Eller att man mognar och växer ifrån allt det som man engång hållt kärt, lämnar det som varit ens liv i snart 18 år här ute.

Man kanske ska lämna det livet och skaffa sig ett nytt eller leta upp det som man hadde tappat?

jag vet inte vad man ska göra av med livet under dessa dystra omständigheter...

Skrivet av Einstein, 2007-06-10

Visa hela (0 kommentarer)

"Har du gjort några andra val"?

CP, det e klart att jag har valt flera!

Martin bokar in mig hos SYO bara för att jag är dålig i skolan, va e det för jävla still egentligen?!

Skolan skulle ju ge eleverna en chans, det e ju deras jävla skol-peng som dom har stått och predikat om FFS!
Nu vill dom att man ska byta program och skit, Hor skola asså!

Man kanske ska bli kock iaf, men tjänar så jävla dåligt som det, och så får man bara göra en massa skit jobb, som typ:
Diska, hacka sallad i 2 år innan man får "befodran" till att hacka tomater i 2 år och så fortsätter det tills man är typ 59 och då får man sitt "kock jobb" som man pluggade till, fitt samhälle man bor i igentligen.

MvH

Deprimerade Steffe

Skrivet av Einstein, 2007-06-05

Visa hela (0 kommentarer)