En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Hejsan :)

Länge sen jag skrev, jag vet men orka :)

Alltså, jag spricker snart :P först så vill jag sluta skolan, sen så vill jag gärna åka upp till torpet, det kära ängfallet! Jesus vad glad jag blev när morsan sa att dom skulle dit upp ! JAG SKA MED DIT! punkt slut. Och det bästa vore ju om jag fick med mig min älskling dit upp oxå , på våran 10 månadersdag och allt :)

Tänk vad tiden går fort, det känns som vi precis blev tillsammans. Det där pirriga stadiet när morsan var nervös över att han var 19 och världens farligaste :P så snart ett år oxå , GAAH , vad jag längtar tills dess :)

men orka skriva mer :)

erika

Skrivet av Ejiiika, 2007-06-10

Visa hela (0 kommentarer)

Me is happy :) för en gångs skull . Känns så jävla underbart ! Har världens bästa vänner, och för en gångs skull kan jag säga vänner :D Ska bli så jävla underbart med sommarlov . . då ska jag verkligen bosätta mig hemma i älsklingens lägenhet :) för jag kan inte få nog av honom :)


erika

Skrivet av Ejiiika, 2007-06-04

Visa hela (0 kommentarer)

Fredag
Helgen började med fest hemma hos Linda. Jävligt kul sen när jag kom igång lite där . Det tog ju en stund eftersom jag fick ett antal gråt attacker utan anledning , lixom bara känt för att sätta mig för att gråta men sen pratade jag lite med Linda och allt blev bättre :) 10 över 2 så kom Terry, min kära svärfar och hämtade oss och sen bar det hem med lite av släpp på vägen :) väl hemma blev det några sköna timmars sömn med älsklingen.

Lördag
Vi gick upp runt 1 då vi ringde Terry så han kom och hämtade oss och så bar det av hem till honom för grillning. Veronika, Jenny, Mattias, Maddis, Emelie och Sandra var ju även där, alltså älsklingens hela stora familj. Kände mig lite utanför där när dem satt där och sa att det här första gången hela familjen är samlad .. lite jobbigt men kul för dom :)
hela kvällen satt vi ute och snackade och lite sånt :) förfest inför kvällen som ledde mot Mariestad, efter en riktig hemsk händelse.. runt 12...

Skrivet av Ejiiika, 2007-05-27

Visa hela (0 kommentarer)

HLR

Haha denna dagen har varit lite blandad med känslor. Dagen börjar med att jag gick upp tidigare än normalt, alltså 07.35 vilket är rekord nästan :P nee men hann äta frukost och lite sånt. I skolan så blev det HLR övning och det var ju verkligen såååå kul att rädda livet på en docka som inte var så levande heller :P men men .. dagen gick vidare, skolan slutade kom hem och väntade på älsklingen och när han kom så åkte vi och kolla på en lägenhet i centrum :) lite snack där och sen hem igen och myste lite :) helt underbart var det ! men som vanligt blev vi hungriga och drog med lillebrosan fram till gatuköket och käka lite :)

en liten tur hem till mamma och nu sitter jag här och har precis skrivit klar min bokredovisning som ska vara inne i morgon :) känner mig riktigt nöjd att jag han skriva klart den .

men nu snart ska jag sova och försöka se fram emot min hemska helg .. känner inte för något denna helgen än att bara ligga i sängen och bara ligga där och deppa och...

Skrivet av Ejiiika, 2007-05-24

Visa hela (0 kommentarer)

Hellojsan allihopa, ni som läser :P

Denna dagen började med att jag gick upp 20 i 6 första gången för att gå och hämta min väska och cykel som älskliiingen kom förbi med på väg till jobbet. den tidiga uppgången gav mig en enorm huvudvärk som jag har haft kvar hela dagen. men men , efter skolan och lite svimattacker så fick jag och Sandra skjuts in till ldkp av älskling a.k.a Sandras bror . Väl inne i ldkp så blev det shopping på högsta nivå för mig . Det var länge sen jag köpte så mkt som jag gjorde idag :) så nu får jag hoppas att morsan inte klagar på mig för att jag har köpt för lite kläder :P

stötte på älsklingen oxå som var och åkte runt "tôrt" med Pierre .. ska få träffa honom mer imorgon oxå om jag har tur. han skulle ju iaf kolla på en lägenhet imorgon och jag ska med :D längtar efter honom även fast vi har träffats varje dag denna veckan men han är som en drog, beroende framkallande som man inte kan få nog av :)

men ikväll så händer inte...

Skrivet av Ejiiika, 2007-05-23

Visa hela (0 kommentarer)

Idag är den dagen då jag och min älskling har varit ihop i 9 månader och förlovade i 2 :D är så himla lycklig att det har varat så länge och att det kommer hålla i ett antal miljoner månader till för det finns ingen som han som gör mig så lycklig och som jag älskar så mkt . jag struntar i att det finns såna som hatar mig och vill att jag inte ska ha något att göra med Roland så tänker jag aldrig lämna honom, det ska alltid vara vi :) en av de få ljuspunkterna i livet .


Men idag så har jag inte gjort så mkt, lämnade in svenska arbete efter ett mkt hårt slitet arbete igår. Tvingade mig kvar i skolan för att jag inte ville gå hem, även fast det var väl behövligt men men . Väl hemma så satte jag mig framför datorn och väntade tills min älskling skulle komma hem vilket han gjorde ungefär 16.40 .. Åkte upp till hans pappa och så hämtade han sitt kära playstation och lite spel till det. Och så blev det lite småpratande för hans del med sin pappa som gav honom ett...

Skrivet av Ejiiika, 2007-05-22

Visa hela (0 kommentarer)

...

Mitt liv är som en karusell , allt går upp och ner. Och just idag så är den karusellen nere och vänder. Dagar som denna skulle jag bara ville sjunka ner i min älsklings famn och bara ligga där och önska att allt annat inte fanns.
Mina tankar om att jag är hatad av alla, vilket jag nästan är, gör det inte bättre.

erika

Skrivet av Ejiiika, 2007-05-21

Visa hela (0 kommentarer)

Vaknde nyss av att mobilen pep och jag kände att jag inte bara orkade ligga kvar i sängen och vänta på att min älskling skulle komma hem . så ist så skickade jag iväg ett sms som aldrig kom fram ändå . får hoppas att han kommer hem snart iaf för alla andra i denna gigantiska familj är bort på kalas i värmland och ena brorsan ska iväg på lan :) så vi blir ensamma hemma wiie !! :D

planer för idag blir att bara mysa med älsklingen och så ska han nog vara chaffis åt farsan ikväll som visst skulle festa :)


ha det bra allihopa :)

erika


Skrivet av Ejiiika, 2007-05-19

Visa hela (0 kommentarer)