En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ElinPettersson

Eliniho

Läs en glads tjejs blogg, vad som händer, vad hon gör, vad hon vill, vad hon gillar, vad hon inte gillar, vad hon ser, och vad hon tycker om olika saker. Och hur hennes liv ser ut, Läs och Njut :)

Hello, kom nyss hem från kontainer plockning, och de är de tråkigaste man kan göra :) men jag hade med roligt folk, så de gick fin fint :)
När jag kom hem från skolan la jag mig i sängen och somnade på momangen, varför är jag så trött? Får hoppas att jag är piggare i morgon :) Har träning, och pappa sa att bengt hade sagt att han skulle köra skiten ur oss :S NOOO, för de vill jag värkligen inte, men sen när jag kommer hem, så kommer nog älsklingen till mig, åh guud vad jag saknar dig.. Längtar tills i helgen, på fredag har vi 21 månader, Och Hanna och Tomas, hur många har ni ? 5?

Nee, snart börjar vänner, och sen Ugly betty och sen Greys Anthomy, vilken kväll, och sen ringer du, och sen kommer jag somna hoppas jag.
Älskar BF, INTE NÅGRA LÄXOR.

Hanna, nu får du ta och krya på dig....

Jesper, jag önskar du kom ikväll <3

Ebba, Annie,Wb,Malin,saknar er.

Skrivet av ElinPettersson, 2007-01-30

Visa hela (1 kommentar)

Idag är det första dagen jag skriver här som ni ser. Idag fick även Danny Saucedo skivkontrakt, och det har jag längtat efter, så idag hände de, hans röst, den gillar jag, så tråkigt för er fotbollstjejer snart kommer det att vara ännu mera låtar med Danny i omklädningsrummet :).

Skolan idag var som vanligt, började med att vi kollade på film, vuxna männsikor, de var väl derekt ingen höjdare, men bättre än lektion iallafall, Sen så hade vi bild, och sen datakundskap.
Rasten idag var kul :) Vi tog en cola och mentos, fast de var roligare första gången, när Calle och dom andra inte visste vad som skulle hända Haha.
Snart ska man åka på mentalträning med fotbollen, som jag själv tycker är slöseri med tid :/ men blir la att man sitter tyst och lyssnar, efter de så ska vi till gymmet, och då Sandra, så jäv*ar =) Nääe nu får jag återkomma ikväll,
Ha de bäst. pussar


Hejsan, nu sitter man fastklistrad framför datorn igen, gymmet var helt okej :) Så nu ska...

Skrivet av ElinPettersson, 2007-01-29

Visa hela (0 kommentarer)