En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ElinPettersson

Eliniho

Första dagen

Idag är det första dagen jag skriver här som ni ser. Idag fick även Danny Saucedo skivkontrakt, och det har jag längtat efter, så idag hände de, hans röst, den gillar jag, så tråkigt för er fotbollstjejer snart kommer det att vara ännu mera låtar med Danny i omklädningsrummet :).

Skolan idag var som vanligt, började med att vi kollade på film, vuxna männsikor, de var väl derekt ingen höjdare, men bättre än lektion iallafall, Sen så hade vi bild, och sen datakundskap.
Rasten idag var kul :) Vi tog en cola och mentos, fast de var roligare första gången, när Calle och dom andra inte visste vad som skulle hända Haha.
Snart ska man åka på mentalträning med fotbollen, som jag själv tycker är slöseri med tid :/ men blir la att man sitter tyst och lyssnar, efter de så ska vi till gymmet, och då Sandra, så jäv*ar =) Nääe nu får jag återkomma ikväll,
Ha de bäst. pussar


Hejsan, nu sitter man fastklistrad framför datorn igen, gymmet var helt okej :) Så nu ska jag nog lägga mig och bara snosa snart, jag önskar att du var bredvid J.E. Och jag längtar mycket till helgen :) För då ska jag vara med min älskling och träna fotboll, vi har 21 månader på fredag. Åh jag älskar dig Jesper<3

Jesper Emanuelsson

Skrivet av ElinPettersson, 2007-01-29 16:59

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?