En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Ellliies bloggis

Tjoo flax !

Jaha då var man ny på detta stället då .. fattar inte riktigt hur det funkar än men det löser sig nog i vilket fall som helst. Men tänkte berätta lite om vad jag har haft för mig denna regniga dag..

Kl 03.45 natten mot tisdag la jag mig och sov. Sen gick jag upp kl 6 och stack ut & gick en runda. Jätteskönt faktiskt. Gick till Vicki (bästa kompis) och väckte henne mowhaha. Satt jag där och snacka med henne ett tag . Sen gick jag hem igen och la mig i soffan och sov till kl 1.

Sen stack jag och brossan och köpte nån båt som han skulle ha och som han rodde med idag i Rönne å med en polare, mitt ute i regnet. Sen kom vi hem och sen stack jag & morsan ner till stan, Köpte en yogaboll till mig och min förbannade rygg! Måste ha den till mina övningar jag fått av sjukgymnasten. Och sen såg jag några snyggingar där också haha! Sen gjorde vi lite fler ärenden och sådant.

Sen nu ikväll så kom Vicki och vi kolla lite film och var allmänt ego idag, Tog en massa egobilder haha , men det var kul! kolla http://elliies.bilddagboken.se Titta och njut & kommentera gärna. Funderar på & gå & lägga mig nu.. Upp tidigt imorgon .

Skrivet av Ellliie, 2007-07-25 01:57

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?