En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Elskande

Jag en en ganska så bitsk tjej men det beror på humöret och hur jag sovit för jag kan också vara en urtrevlig och gullig tjej med., jag har en älskling som heter Mikael och han är 25 år. Han fyller år så pass sent på året men han är född -81.
Jag har varit med i en trafikolycka året-99 och är glad att jag lever och har en underbar familj.

Hej!!!!!
Jag hoppas nu att fler håller med det jag kommer skriva här nu, Varför har ni vänner?
Jag har vänner för att de skall kunna trösta en fall man är ledseneller mår lite sämreän vanligt.
Jag tycker inte att ens vänne ska gotta sig åt att snacka illa om vännens föräldrar.
Hoppas ni förstår det.
Kram på er alla där ute i den vida världen/ Andrea

Skrivet av Elskande, 2007-06-28

Visa hela (0 kommentarer)

För se bara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag har dejtat en massa killar eller varit ihop med många 0ór rent sagt men det vissade sig aldrig leta till någon vettig kille tyckte jag men så efter ungefär tjugo år så träffade jag världens bästa kille och han är jätte snäll emot mig eller emot alla och han heter Mikael vi har varit ihop sedan år 2004 den 20/3. Visst många har försökt få slut emellan oss men de har inte lyckats så jätte bra och den här killen han ska bara veta att han eller du är verkligen allt för mig mitt lilla underverk.Puss

Skrivet av Elskande, 2007-06-24

Visa hela (0 kommentarer)

Hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Visst har man väl sagt och gjort dumheter emot sina föräldrar och syskon men ändå så tycker de om en men jag måste nog iallafall erkänna att jag gillar dem också.Men så tror jag att det är iallas familjer att man hatar sina släktingar om inte annars så tycker man väl mindre om dem. Men jag älskar mest av allt min hund som jag fick året-99, eller fick och fick jag blev fodervärd som menas med att man måste lämna tillbaks en valp till den man fick hunden av.
Visst jag har sagt väldigt dumma eller rent sagt fula ord till mina familje medlemar men de verkar gilla mig ändå lika mycket men det är ju bra det för jag menar inget dumt med det jag sagt o.s.v.

Skrivet av Elskande, 2007-06-24

Visa hela (0 kommentarer)

Hejsan nu vill jag bara undra varför klagar folk på om man är synskadad eller har en eller fler hakor vaddå det finns ju något fel på alla personer för alla är inte så jävla perfekta hur mycket man än önskar att man vore det.
Se på mig jag har ett par fel som ex. jag kommer inte ihåg så bra och kan skratta åt det mesta och se på min stora kärlek han är synskadad och kan också skratta åt det mesta se på min familj som ex. brorsan är gluten och syrran har diabetes. Tänk om man vore perfekt då skulle det nog vara svårt att leva.

Skrivet av Elskande, 2007-06-23

Visa hela (0 kommentarer)