En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Ems bloggis

Nja, går lite dåligt nu. Går lite utför.
Är så trött på att hela tiden ljuga om vad jag egetnligen tycker. Jag tycker att det vi har är fuktansvärt kasst. Att det kan göra Så mycket egetnligen. Jag har aldrig känt mig så oaktraktiv som jag känner mig nu. Finns ingen passion kvar i det hela överhuvudtaget. Så typisgt igår också, kom ett litet avsnitt. Kan man rädda ett dåligt sexliv? Å de flesta tyckte så klart att det gick inte. Jag har alltid varit en sån sexgalning typ. Men han, han är inte det, vilket leder i sin tur att jag inte heller bli det. Orka kämpa om man ändå inte känner sig sexig eller ens lite snygg. Men jag älskar honom. Men han förstår ju inte. Det är något betydelsefullt för mig...

Skrivet av Em, 2007-03-01

Visa hela (0 kommentarer)

Jag vet inte om jag klarar mer nu. Egetnligen, livet är inte svårt men det känns som om igen förstår. Kanske inte så kosntigt heller eftersom jag inte berättar vad jag egetnligen känner. Men alla kommer bli så skärmda ac vad det är egentligen tänker. Dom kommer bara försöka förstå, men det går inte att förstå för inte ens jag kan förstå hur jag kan vara så ledsen utan någon som helst anledning. Jag vill bara komma härifrån. Till något annat som kan få mig glad. Allt är så vanligt och tråkigt här. Jag vill att Oskar ska vara här för han är den enda person jag kan prata med som lyssnar och frågar.
Jag skulle vilja hoppa av skolan och flytta upp till Boden en stund. Bara för något år. Sen flytta hem igen...kanske. Hade varit så underbart och bara få skita i allt, sluta tänka på allt som ska göras!

Skrivet av Em, 2007-01-17

Visa hela (0 kommentarer)

Så vart man hemma igen...tiden går så fort när man är med Oskar. Precis som om man lever i en fantasi värld.

Jobbigt när jag skulle åka hem igen. Tåget blev försenad med 7 timmar. Fick stop i Bollnäs vid fem på morgonen sen kom en buss vid tio som skulle ta oss till Stockholm sen fick vi ta X2000 därifrån till Göteborg. Allt för att ett träd att slått ut strömmen efter stormen igår. Så kan det gå. Kom iaf hem. Träffade två tjejer där som vart väldigt trevliga. Kanske ska gå ut med dom imorgon. Får se lite. Synd att gå ut om man inte har så mycket pengar. :/ Aja jag skulle höra av mig imon iaf. :) Kul med nya kontaker. Har börjat uppskatta att träffa nya människor. Ser mycket i framimot att börja praktisera på måndag. Hoppas det blir trevligare där än det var på Coop forum.

Skrivet av Em, 2007-01-11

Visa hela (0 kommentarer)

Idag åker jag till Boden. :) Har längtat så mycket efter att få åka bort. Jobbigt att bo och vara hemma. Boden är min fantasivärld. Allt är så enkelt där. Önskar att det kunde vara så förevigt.
Vill bara att Sandra ska låta mig gå i fred, jag vill inte höra henne gråta. Det känns ju precis som om jag ska vara borta förevigt. Jag kommer ju tillbaka den 10 januari. Kan hon inte bara vara glad för min skull att jag ska få bra för en gångs skull? Eller har hon ens insett att jag mår dåligt? Jag har försök få henne att lyssna och förstå. Jag berättade mina problem. Men hon trackar bara ner på min familj eller inte ens bryr sig om vad som händer med mig. Känns som om Oskar är den enda som lyssnar...eller är det bara jag som berättar allt för honom? Jag vet faktiskt inte. Känns som om mina kompisar inte är dom jag ska prata med, för dom lyssnar inte. Man kan åtminstone fråga hur det är med en istället för att göra skämt om det dagen efter. Känner mig ensam bland...

Skrivet av Em, 2006-12-29

Visa hela (0 kommentarer)

Jag kan liksom inte förstå...hur svårt kan det vara att bara koncenterar sig på mig under 20 min?! Är det så mycket begärt? Ett distans förhållande och killen kan inte ens prata i telefon i 20 min utan att bli rastlös. Så måste han ju passa på att spela så mycket som möjligt nu innan jag kommer upp också...så han får ut sina behov innan jag kommer upp. Humm, hur lät det där egetnligen? Blir galen på det. Känns så respektlöst!

Skrivet av Em, 2006-12-29

Visa hela (0 kommentarer)

Vakna kvart över sju idag. Kunde inte sova mer. Är orolig för tänk om han inte kommer in. Å mina pengar ni till jul. Jag kommer inte kunna gå ut dagen efter jul, jag kommer inte kunna äta på wearhuose. Känner fan inte ens för att fira nyår längre eller handla julklappar. Fattar inte varför allt ska vara så jävla dyrt också! 500 kr för en resa upp till boden när det egetnligen bara brukar kosta 300 kr! Jag hatar pengar! Ska bli skönt i januari då jag för första gången i mitt liv äger över 2000 kr! Ska inte klaga finns folk som har det värre än mig. Jag får ju åtminstone pengar...Kan man inte bara skita i att fira nyår?

Jag vet iaf varför jag inte är ihop med honom längre! Jag vet varför det inte funka. Jag ångrar alrig att jag inte ens försökte igen! Fan vad dåligt jag hade mått då.

Skrivet av Em, 2006-12-21

Visa hela (0 kommentarer)

Bara två arbetsdagar kvar. Ska bli skönt att sluta fast ändå inte. Har varit så skönt att få göra nåt annat än bara vara hemma och göra det vanliga på dagarna och kvällarna.
Längtar redan efter pengarna i januari. Vad kul det ska bli att handla kläder och så med Oskar.
Jul snart också. Har köpt tre julklappar hittils. Min systers julklapp är jag mest nöjd med hittils. Hon förtjänar inte ens att få en julklapp. Det måste vara något fel på henne. Tyken. Hon är en ond människa. Aja vi får väl hoppas att hon ändrar sig, hon är trots allt 14 år gammal. Ska bli så skönt att få flytta hemifrån. Hoppas Oskar kommer in på skolan nu. Vet inte riktigt annars vart jag ska ta vägen. Han är ju min biljett härifrån. Vet inte riktigt heller hur det ska gå för oss heller då. Ska vi ha det så här hela tiden? Ses en gång per månad i en vecka? Han måste ju kunna flytta ner men har han inget jobb eller pluggar så blir det jävligt svårt. Vet inte om jag orkar få min...

Skrivet av Em, 2006-12-20

Visa hela (0 kommentarer)