En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Emelie1989

Min bubbla


mitt liv, min bubbla!

Jag älskar underkläder från Nelly.se
Detta är ett Swea Daisey Set för ca 500 kr.
Grymt snyggt enligt mig!
Ciao!

Skrivet av Emelie1989, 2007-05-12

Visa hela (0 kommentarer)

Dagen har varit rätt jobbig men kort. Såg på Lord of War på historian, kan starkt rekommendera den! Handlar om vapenhandling mellan världens länder, kort och gott.
När jag kom gjorde jag hemmagjorda chips! De är så goda när de är krispiga och har ens egna hemmagjorda smak. Det åt jag framför diggilo. Roligt program det. Älskar musikprogram. Så ska det låta var min favorit innan det slutade.
Sen har jag och pojkvännen bestämt lite angående i morgon. Han och hans pappa kommer hit så vi ska ha lite mys då. Äta gott och umgås. Gud vad jag saknar honom nu. Riktigt jobbigt. Men nu ska jag titta på Bridget Jones dagbok och sedan få lite skönhetssömn!
Ciao!


Anna Sui gör kläder för Victoria Secret.
Titta vilken underbar blåblommig liten sak! ^^

Skrivet av Emelie1989, 2007-05-11

Visa hela (1 kommentar)


Jessica Biel, Molly Sims, Isla Fisch.
Gråa miniklänningen med babydollstuk.
Vill du ge mig den? ^ ^

Skrivet av Emelie1989, 2007-05-10

Visa hela (0 kommentarer)

Såg nu ikväll på tv4fakta om ätstörningar. Jag blir lite sne på det. Jag förstår inte hur de tänker... längre. Jag har ..får jag väl erkänna, själv haft en ätstörning. Slutade äta ett tag och mådde jättedåligt, tänkte hemska tankar om mig själv och vad omvärlden tyckte om mig. Men nu kan jag inte riktigt förstå hur man kan tänka så. Idag är jag frisk men har fortfarande återfall, eller vissa dagar har jag ingen matlust och då äter jag minimalt men jag tar igen det sen. Min underbara pojkvän är ett stort stöd i detta. Han uppmuntrar mig när jag behöver det.
Även min familj är helt underbar. Skulle inte klarat det utan dem.
Men nu vill jag bara säga att det som är jobbigast är att vilja bli bättre. Det är så mycket enklare att släppa taget. Tro mig, jag vet. Jag har aldrig försökt ta livet av mig, men tankarna har jag haft. Det är jobbigt. Det måste vara jobbigt, tänk om att hade varit en fröjd, hjälp, då skulle alla vara...

Skrivet av Emelie1989, 2007-05-10

Visa hela (0 kommentarer)

Kom just från tv:n. Tittade på Roomservice och de var hemma hos Ebba von sydow och gjorde om hennes vardagsrum. Det blev jättesnyggt! Passade verkligen hennes stil. Hon ville ha en blanding av olika epoker och stilar, vilket hon fick och inredaren Lotta gjorde en jättebra kombination. Johnny och Mattias gjorde sitt jobb lika bra som vanligt.
Har även idag varit på långpromenad och rensat tankarna lite. Är rätt stressad nu när det är ungefär en månad kvar i skolan. Nationellt matteprov tex. Usch! Ska väl plugga lite mer till det senare ikväll. Kan ju säga det att jag är så motiverad till att komma igång med min träning nu. Jag tränar ju iofs redan 5 gånger i veckan med skolan men ändå. Älskar att träna! Vill ni ha lite tips på enkel träning man kan göra hemma där ingen ser så skriv en liten kommentar. Nu ska jag ta min latte och plugga matte :P
Ciao!


Ebba, alltid lika...

Skrivet av Emelie1989, 2007-05-09

Visa hela (0 kommentarer)

Gjort: Pluggat, städat övervåningen.
Planer för resten: Sova! Sovmorgon i morgon!
Kläder: Linne och cityshorts från Lidex, Vit cardigan, Vero Moda, Svarta leggins, lokal ICAaffär.
Humör/tankar: Irreterad...
Musik: Beyonce, Irreplaceble

Var ju då hos pojkvännen hela helgen, rätt kul. Festen blev väl sådär men det var spännande att träffa hans kompisar. Härligt gäng! S och A var ju där, de kände jag ju redan. Alltid skönt. Ska då ha nationellt matteprov på torsdag. Nej nej nej! Jag är riktigt dålig på matte, hoppas jag får godkänt bara. Sen kommer pojkvännen på lördag, så då är jag ju upptagen. Längtar. Nu är det dags för sängen.
Ciao!

Skrivet av Emelie1989, 2007-05-08

Visa hela (0 kommentarer)


Sony Ericsson Z610i, nån som vill vara snäll och ge mig??

Skrivet av Emelie1989, 2007-05-08

Visa hela (0 kommentarer)

Gjort: Pluggat, handlat, firat morfar,
Planer för resten: Läsa på engelskan och SOVA!
Kläder: Dansoutfit p.g.a. dansträningen.
Humör/tankar: lååång helg...
Musik: Tomas Ledin

Ska åka till ppjkvännen i helgen, vi är bjudna på fest så lär la blir lite festande. Ska även jobba i morgon så hinner nog inte blogga men ska göra ett seriöst försök. Kul med att jobba på teatern. Treorna på min linje har slutproduktion. Spännande! Men nu ska jag läsa lite på engelskan och sen sova.
Ciao!

Skrivet av Emelie1989, 2007-05-03

Visa hela (0 kommentarer)