En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

EmeliePemeliePlommons bloggis

Var är den där handen som värmde min? Var är de trånande ögonen? Och var finns den där kärleken, som alla pratar om? Var finns han, du? Ensamheten sticker i mig som nålar och jag lider av sömnbrist. Tårarna svider på kinderna, och klumpen i halsen vill inte ge med sig.
Men vad är det jag saknar? Vad är det jag längtar efter och vill ha så gärna? Vad kan stilla min hunger och släcka min törst? Maten smakar inte lägre, och såren i min hals vill inte svälja någon vätska. Det finns en tomhet inom mig, som skaver på mina organ. Min blick är tom.
En ständig oro vilar i min mage. Min hand känns tom och kall. Det saknas något för att hålla den varm.

Skrivet av EmeliePemeliePlommon, 2008-11-04

Visa hela (0 kommentarer)

Jag saknar Tingeling. Den där sköna känslan, när hon hoppade runder inuti min mage. När hon kittlade mig med en fjäder ifrån insidan och när hennes sköna toner träffade mitt hjärta. Jag saknar den där varma och luddiga känslan. Jag saknar lugnet. Det supersköna lugnet, som vaggade mig till söms. Men hon finns inte där längre. Borta och försvunnen. Och det gör mig så ont. Nu finns där bara en massa kantiga, hårda grejer. Något som sticker mig i sidan hela tiden. Jag tror det är Kapten Krok, som har tagit sig in där istället. Han stapplar rundor och river mig med sin stålkrok, till hand. Mitt hjärta är numera fyllt av falska toner och oren sång. Jag har svårt att sova och kan aldrig riktigt komma till ro. Jag saknar dig.
Jag hatar det här, och jag blir så fruktansvärt trött. Det är ju dig jag vill ha. Det är jag som står här med en öppen famn, och med mitt hjärta i ett litet rött paket. Jag vill ge det till dig. Men du är otacksam. Min kärlek är inget för dig.

Skrivet av EmeliePemeliePlommon, 2008-08-07

Visa hela (0 kommentarer)

Mina ord ligger i en salig röra, och jag kan inte få ordning på dem. Jag känner mig stum och förlamad i fingrarna. Allt jag känner och tycker, vill inte komma ner på pappret och det känns som att bokstäverna hoppar och flyttar på sig. De vill inte ligga still och jag blir aldeles yr i huvudet när jag försöker få de på rätt plats igen. Och om de väl ligger stilla, ligger de i fel ordning och bilder en massa gramatiska fel. Allting blir bara fult och fel, och det gör mig så arg. Jag vill ju skriva om hur det skaver i mina organ. Hur mycket jag saknar honom och hur fel allting är. Men inget vill som jag vill. It's just my luck, I guess? Det var en gång en liten pojke, som sa sig tycka om en liten flicka. Men det är länge sedan nu. Long time ago.
Jag fick leva i den där sagan, iallafall en liten stund. Det var mysigt. Jag fick vara någons någon för en stund. Och det kändes jättebra. Men nu är det jag som står här ensam, än en gång. Och jag blir lite förbannad när jag tänker...

Skrivet av EmeliePemeliePlommon, 2008-08-03

Visa hela (0 kommentarer)

Jag saknar dig. Det spelar ingen roll hur hårt jag försöker förtränga och inte låtsas om det. Du gör dig ändå ständigt påmind och hela min kropp suktar efter dig. För jag saknar dig verkligen. Eller är det bara din beröring jag saknar? Själva bekräftelsen? För visst saknar jag det. Det var en sådan skön känsla, att duga åt en annan människa och vara attraktiv. Du suktade efter mig, precis på samma sätt som jag gjorde efter dig. Vi ville ha varandra. Iallafall för en liten stund. Jag saknar det. Sättet du rörde vid mig på, och hur du log emot mig. Jag saknar de ömma, kittlande små orden. Jag saknar tryggheten i din varma famn och hur du höll mig i handen. Jag saknar den där första kvällen, då vi träffades på riktigt. Jag tänker ständigt tillbaka på den kvällen. På alla fåniga svar jag gav dig, och hur nervös jag var. Du var lite elak och lekte med mig. Du visste precis vad du skulle säga och vilka söta, små raggningsrepliker du skulle uttala så fint. Jag gick...

Skrivet av EmeliePemeliePlommon, 2008-04-30

Visa hela (0 kommentarer)

Förlåt. Jag vill säga förlåt. Be om ursäkt. Men jag vet inte riktigt varför. På något sätt känns det som att jag har gjort fel. Som att det är mitt fel att det har blivit såhär. Gjorde jag något fel? Jag antar att det hela var för bra,, för att vara sant. Men det finns en tomhet inom mig. Och den kliar och lämnar obehagliga sår efter sig. Min kropp suktar efter din beröring. Efter dina fingrar. Mina läppar är torra och spruckna. Jag behöver dina läppar. Dina mjuka, varma läppar emot mina. Jag är frusen och sjuk. Jag vill ha värmen ifrån din kropp. Jag vill att din söta, varma, doft ska omsluta mig. Jag vill somna i dina armar. Smeka med mina fingrar över din kropp, och bara känna att du är nära. Låta de leka och utforska mellan dina skulderblad. Dansa över din tatuering. Jag vill hålla din hand. Höra dina tunga andetag när du liggar nära bredvid mig. Det är så mycket jag vill. Jag saknar dig. Men samtidigt hör jag bara ekot av alla ord du har sagt. Alla meningar du...

Skrivet av EmeliePemeliePlommon, 2008-03-28

Visa hela (0 kommentarer)

-.. och hon har gjort det igen! Grattis Emelie, hur känns det?
Jag brukar säga att människan ständigt fortsätter att förvåna mig, och det är väl inte mer än uppenbart att jag inte är något undantag. Att jag aldrig lär mig? Jag tycks glömma bort min egen IQ när jag svävar på de rosa, små molnen. Som om den skulle stiga, för att jag inte längre står på fast mark? Som om den steg, för varje centimeter jag lyft ifrån marken. Jag är ganska så korkad, faktiskt, även om jag inte vill erkänna det egentligen. Jag är naiv, särskilt när det gäller kärleken och allt vad den innebär. Jag vet ju vad jag ger mig in i, varenda jävla gång, vet jag ju vad som gäller. Men jag låtsas inte om det. Förtränger villkoren på något sätt. Och den här gången, Du, var inget undantag. Jag visste spelreglerna, när jag gav mig in i leken. Varför är det då jag som står här, med att skadat hjärta? Varför är det på mina kinder, tårarna rinner och lämnar salta spår? Det är i mig...

Skrivet av EmeliePemeliePlommon, 2008-03-09

Visa hela (0 kommentarer)

Jag tänker på dig. Hela, jävla tiden, tänker jag på dig. Du är dum. Jag borde inte. Jag lovade ju. Men ändå sitter det en inristad bild utav dig i mitt huvud. Och den vill inte gå bort.
Jag saknar dig. Jätte, jättemycket. Jag vill bara ha dig nära, och stå i din famn. Min kropp suktar efter dig. Din kropp. Din värme, och din beröring. Mina läppar är torra -De behöver en puss. Mina fingrar blöder -De behöver få leka över din kropp. Mina öron piper -De behöver höra din röst. Kort och gott, så behöver jag dig här -och nu. Jag vill ligga nära och hålla din hand. Jag vill rita blommor med mina naglar, på din rygg. Jag vill leka med ditt hår.
Gah, jag hittar inte de rätta orden. Jag tycker om dig, känns så simpelt och enkelt. -Men det kanske inte ska vara så mycket svårare? Kanske inte ska vara mer komplicerat än så?
Jag tycker om dig.
Förlåt mig.

Skrivet av EmeliePemeliePlommon, 2008-02-13

Visa hela (0 kommentarer)

Jag saknar dig. Din doft -oh, din underbara doft. Jag saknar värmen ifrån din kropp. Hur dina fingrar leker över min rygg och hur du ser längtande på mig, med dina sockersöta ögon. Jag vill slingra mina ben runt om dig, och aldrig låta dig försvinna. Jag vill ligga bredvid dig, och bara betrakta dig. Höra dina tunga andetag och få smeka ditt bröst. Oh, jag ryser och jag får gåshud över hela min kropp. Du ger mig feber i kroppen. Jag blir alldeles varm, men på samma gång frå du mig att kallsvettas. Gah, jag vill bara ligga nära. Pussa på dig och bara mysa.

Skrivet av EmeliePemeliePlommon, 2008-01-25

Visa hela (1 kommentar)