En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
EmeliePersson

Lost In Space

It´s just what i am thinking today and tomorrow.

*Jaha så är man åter igen i skolan. Usch! Får ju gå upp sviin tidigt... :S
Va med carro igår.. Kul Kul.. Har blivit lite brun i sommarskenet ;)
Ska ta och jobb alite nu..*!/EmeliePersson/bilder/1369712.jpg!!/EmeliePersson/bilder/1369712.jpg!

Skrivet av EmeliePersson, 2006-05-08

Visa hela (0 kommentarer)

En sålänge har jag inte gjort mycket. Tvättat Bellman med grönsåpa så hela jag stinker just för tillfället grönsåpa pust Han har ju en tendens till att skaka av sig allt på mej.
Ska snart rida ut med Caroline och Indus. Får se om jag får med henne i min skog idag.. Orkar inte rida ner till henne.. =S Macke verkar gladare nu och han säger att han förlåter mig för vad vet jag inte Jag har ju inte gjort nått dumt.. Men killar alltså! De är allt knepiga!
Carro ska sova här inatt. :) Det kommer nog bli kul tror ja! Det va ju skiiiiiitlänge sen sånt hände.. Vi ska te crille o billy och fiska lite idag! Dom har jag inte träffat på evigheter typ! Kan ju bli trevligt.. ;)

Pappa o jessica är på smultronstället i söderköping! O jag är hemma! fuskit!! Men jag överlever nog! Ska kanske lägga mig och sola ett tag medans Bellman torkar! Sen ska jag väll vänta på att carro ska ringa! ;) Så vi kan dra iväg nån gång.. Måste typ v a 19 grader eller nått ute! Jag...

Skrivet av EmeliePersson, 2006-05-06

Visa hela (4 kommentarer)

Trött som bara den. Gick upp 20 över 5 imorse.. Morgonfodringen på Bellman och Billie Jean kallade :(.. Usch det är jobbigt att ha häst ibland. Macke är fortfarande sur på mig. Varför tror han att jag ska pajja mellan honom o Carro.. Det skulle ju aldrig falla mig in! Jag blir så trött ibland! Skönt att jag och Carro iallafall hittat tillbaka till varandra.. Hoppas hon känner detsamma..
Det är så svårt att sluta tänka på det där med macke! Varför är han så sur!! Usch det stör mig! Jag vill ju inget illa! Om han bara visste hur mycket det sårade mig när han skrev att jag hjärntvättade folk :( Jag känner mig som ett jävla monster! Jag har aldrig aldrig aldrig med flit försökt pajja mellan någon eller några! Det skulle inte falla mig in! Visst är jag avis ibland men bara ibland! inte alls ofta! jag är ju glad för carros o allas skull! sen att jag inte lyckas lika bra hänger ju helt på mig :(

Funderar på att gå ut och lägga mig med Snusse i sängen och bara...

Skrivet av EmeliePersson, 2006-05-05

Visa hela (0 kommentarer)