En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Emma-js bloggis

Ingen rubrik

Boken ja valt heter: Sandor slash Ida och är skriven av Sara Kadefors.
Fortsättning på de stycke ja börjat läsa.

När hon läst vad Sandor hade skrivit satt hon kvar framför datorn en lång stund.
Han var inte alls den hon hade tänkt sig. Det kunder ju ha varit så att även han hade ljugit för att han skämdes över vem han egentligen var. Eller var det bara hon som var så patetisk?

Långt in på små timmarna sitter hon Therese och Susanna i soffa och alla är redan ordentligt onyktra, på så sätt förtränger hon att sin bästa vän Therese har snackat skit.
Det spelas hög musik och tjejerna tar sin roll på dansgolvet och börjar röra sig i takt till musiken. Hon tänker på Sandor. De dricker och dansar med de andra på festen, det finns en hel del äldre killar där. En av de äldre killarna har under en längre tid stått och tittat på henne, hon ser att han sakta börjar röra sig mot henne hon låtsas som om hon inte ser det och dansar vidare.
Killen har nu kommit så nära att hon känner hans andedräkt mot hennes hals. Han försöker viska något i hennes öra men hon hör inte, hon vill inte.
Det enda Ida vill är att vara nykter.
Hon tänker på Sandor!

Skrivet av Emma-j, 2007-03-30 12:50

Bra text, om än litet väl kort. Du hade gärna fått skriva litet längre och utveckla mer. Språkstilen du använder är rätt anpassad och mycket bra, fortsätt så!

/Carim

Skrivet av cecilia, 2007-03-30 23:04

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?