En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Endorfins bloggis

igår trodde jag att jag skulle dö, spydde upp blod och grejjer men de ordnade sig det med efter jag sovit i några timmar. hur som helst sen gick vi och kollade på bio; blood diamond den var bra men lite hemsk faktiskt med alla barnsoldaten och sånt....
och idag så fick jag ett mejl om att vi vann den rosa moppen som vi tävlade om för någon månad sen helt sjukt, den är skithäftig faan ja trodde aldrig vi skulle vinna den jag vinner aldrig något ahahah men men.

Skrivet av Endorfin, 2007-03-06

Visa hela (0 kommentarer)

Okej, varför skaffar jag en blogg? jag vet inte.
Men jag har så jävla många känslor dom får helt enkelt inte plats, det enda mitt liv består av är prövningar & för varje gång jag klarat av något händer värre och hemskare saker, jag vet inte när något var bra senast, det enda jag känner är tomhet och längtan, en jävla oro som förföljer mig.
Jag hatar det som hänt dom senaste åren jag har bara upplevt falskhet i hela mitt liv, jag vet inte om jag kommer skratta eller gråta varje gång jag vaknar vill jag verkligen vakna?
vad är meningen med livet? söndagar är dom värsta dagarna jag hatar söndagar jag mår jälmt dåligt och har ångest på dom samma sak gäller idag jag har ångest för att allt är så jävla meningslöst, finns det någon som älskar mig på riktigt eller är alla lika falska?
jag kan inte ens uttrycka mina känslor i ord även fast jag bara vill få ut som i någon annan form än tårar.

För ett tag sedan fanns det en person som jag verkligen kunde...

Skrivet av Endorfin, 2007-03-04

Visa hela (0 kommentarer)