En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Erijca

Erijcas bloggis

Bobo Simensen (sparkad), tränare, till ?
Rögle sparkar tränaren Bobo Simensen med omedelbar verkan. De dåliga resultaten i kvalserien fick drastiska följder.Bobo har en del anbud från andra klubbar. Han säger hej då till spelarna innan torsdagens värmning inför matchen mot Björklöven.
- Jag accepterar deras beslut, men tycker att det är tråkigt att inte få fullfölja de sista fem matcherna när vi har gjort en så otrolig säsong, säger Bobo.
:'(
Mattias Carlsson, forward, ska kanske till Linköping HC
Mattias Carlsson sägs ha sagt upp sin lägenhet i Ängelholm och vara klar för elitserieklubben Linköping HC vilken han redan inför denna säsong var på väg till. Det blev dock ännu en säsong i den grön-vita tröjan sedan Mattias Carlsson missuppfattat kontraktet. Ifall ryktet är sant är Carlsson den förste att lämna den omtalade förstakedjan, frågan är om han kan göra lika bra ifrån sig i elitserien? Tveksamt. Det är nu bekräftat att Linköping är...

Skrivet av Erijca, 2007-03-21

Visa hela (0 kommentarer)

Denna veckan är det INGEN hockey. Kommer typ dö. Vad fan ska man nu göra? *Suck* får hoppas att det blir en träningsmatch hemma innan kvalet för det är 13dagar till dess *Aaaaaa*
thihi allsvenskans sista match för i år och för hoppnings vis på ett bra tag för oss! För Elitserien här kommer vi!

ISHOCKEY. Rögle hade inga större problem med att besegra småländska Nybro i hockeyallsvenskans slutomgång. Tabelltvåan vann med hela 6--0 vilket innebar att reservmålvakten Christopher Nilstorp fick sin första "riktiga" nolla som Röglemålis.

Målskyttet var jämnt fördelat under matchen med två skånska mål i varje period. Tredje kedjan med transatlanterna Brendan Yarema och Brett Harkins ihop med Patrik Tano visade vägen genom att göra matchens två första mål.

Mest framgångsrik i matchen blev Fredrik Vestberg, Rögleanfallaren var inblandad i de tre sista Röglemålen, han gjorde två och spelade fram till ett.
hahaha


Men men

Ska kolla...

Skrivet av Erijca, 2007-02-26

Visa hela (0 kommentarer)