En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

CuzAnEmptyRoomCanBeSoLoud

Jonas Brothers "Hold On" är på Radio Disneys Top 30 Countdown!! 2 veckor efter låten hade premiär!! Massor med kramar till alla JB-fansen!! Dessutom ligger "Year 3000" trea på samma lista!! Är grymt glad just nu :D

Skulle betyda grymt mycket om du ville gå in och rösta på dom här:

http://radio.disney.go.com/speak/request.html

Dom står på J ;)

Naah, håller på att smälla av just nu!!! :P
Kramis till min lilla Nicky Poo!(L)

Love Always/ CuzAnEmptyRoomCanBeSoLoud

Skrivet av Eternity123, 2007-05-17

Visa hela (0 kommentarer)

Okeej, andledningen för att jag inte har skrivit är att mitt hemska fula lilla internet vägrar funka! *Arg blick*
Men anyway, jag försöker hinna ikapp lite nu innan "Bones" börjar 20.00
Pappa & jag var inne igår i stan och kollade på en gitarr. Den var perfekt! Jätteskön att spela på och allt! Men gissa vad? Den affären hade noterna till "Annie"!! Min absoluta favoritmusikal:)
Pappa ville fundera som vanligt och vi rök ihop idag. Jag får skriva ett förlåt-medelande imorgon. You know, jag har ett hemskt samvete.
Jag har två lediga dagar den här veckan!! Både torsdag och fredag. GRRRRREAT! :D
Hittade hela texten på Nick Js låt Wrong Again. Den skulle varit med på hans soloalbum men dom släppte ju aldrig det, men iallafall det är en underbar låt. Plus för att han har skrivit den.

"Wrong Again"

Wrong again
Father, I hate to tell You this
You taught me how to hit the mark
And once again I missed

Touch the fire
You always said that I'd get burned
Why is it so...

Skrivet av Eternity123, 2007-05-15

Visa hela (0 kommentarer)

Jag tror jag har bestämt mig om Teenstreet, jag säger ja!
Jag menar, alla ska iväg här och det låter ju riktigt kul. Dessutom får jag träffa Malin<3 igen. Har saknat henne enormt!
Och så kanske jag får svar på några av mina inre frågor om kristendomen. Men det är ett stort steg. Tyskland. Jag menar, whoooa! Men ändå, grymt kul :) Pappa skulle höra av sig till Malin imorgon.
Såg Eurovision till Sveriges bidrag och stängde sedan av. Jag visste inte ärligt om jag skulle skratta eller gråta till Frankrikes nummer. HEMSKT. Men, jag ska ju inte dömma. Det var ju vi som stod för "nakenchocken". Hehe. Skämt åsido.
Efter E gick jag in på www.jonasbrothersfan.com och chattade lite i Live Chat. Träffade några nya: Melissa, Becky & Deanna. Det var en annan tjej också, hon hette typ JBL men hon sa aldrig sitt riktiga namn. Anyway, hon skulle på en JB konsert! SNART! Jag bad henne hälsa till Nick att jag hälsade. Lol. Tror knappast hon kommer göra det men ändå. Hon lovade att...

Skrivet av Eternity123, 2007-05-13

Visa hela (0 kommentarer)

Har du någonsin fått fatta ett så viktigt beslut så du nästan drunknar av tankar?
Newflash! Du är inte ensam.
Malin ringde idag & pratade med pappa om Teenstreet. Teenstreet är en kristen ungdomsmässa som hålls varje år i Tyskland. Eftersom jag fyller 13 den 21 juli & mässan är i slutet av juli så borde det ju gå. Men det är ju det att pappa & Malin har helt olika syner på kristendomen. Kan inte skriva alla deras åsikter här, det är för privat. Men dom har iallafall olika åsikter. Pappa sa att vi skulle tänka på det över helgen.
Jag gick in i Malins rum & satt och bad en stund. Allt kändes genast lugnare. Läste hennes poster "Footprints". Det är som en dikt, underbar. Kan skriva den någon annan gång.
Mitt i allt håller pappa på med en ny lägenhet också. Vet inte riktigt vad jag tycker, så jag får återkomma about that.
Fick M idag! Tyvärr ingen mega-poster på JB, men jag fick mina funderingar om Miley & Nick något utklarat. Citat från Miley: ' I'm not going out...

Skrivet av Eternity123, 2007-05-11

Visa hela (0 kommentarer)

Mitt första inlägg. Jag måste se still så att det här inte blir en av mina andra "skräpbloggar".
Såå...helt ärligt här.
Min klass åkte för att hälsa på våra nya klasser på Skansen idag. Jag kommer i samma klass som L, C & N vilket är ganska skönt för att dom tillhör mina närmsta vänner. Vi kommer bli 17 killar & 9 tjejer i min nya klass, 7D. Skumt. Man är så van vid 6c.
Vi har iallafall fått grymt bra lärare. Vår ena heter Johan & den andra heter Majvor. Jag är fortfarande lite tveksam mot Majvor, men Johan verkar vara en riktigt bra lärare ;)
Jag hann fråga om teatergruppen, men Johan var lite osäker. Måste kolla närmare på det i höst.
Det var sådär på Skansen för jag kände mig väldigt dålig & gick mest för att stötta L.
När jag kom hem darrade jag samtidigt som jag svettades, huvudvärk & svimfärdig.
Har ingen som helst aning about what's going on men den verkar vara nåt virus. Är antagligen hemma imorgon, känner mig ganska risig.
Ahh, vilket får...

Skrivet av Eternity123, 2007-05-10

Visa hela (0 kommentarer)