En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

no time for us

you are the best, fuck the rest xD - AMANDA <3

Skrivet av FR4QUES, 2006-12-11

Visa hela (0 kommentarer)

regn, regn och regn. ständigt detta regnande, regn är "nackdelsrikt",
man blir blöt om fötterna och man (amanda:P) får oväntade lockar.

Kom precis hem, väntade på bussen i en halvtimma, väntade med julia och amanda. jag kan ju påpeka att sällskapet var miljarders gånger bättre än denna väntan. Vi var inne på träslöjden och glodde lite. men största delen ägnade vi åt att prata om våran kommande tjejkväll x) - sen, helt oväntat kom bussen. jag åkte hem, amanda gick av sedan var det min tur. jag gick genom regnet hem, så min jacka är något blöt! och som vanligt när man kommer hem blir det en sväng förbi datorn. strax ska jag logga och gån ner och skriva ett träningsprogram, anna ska hjälpa mig med F10 i dag, det brukar vara jag och albana men hon kunde tydligen inte. jaja, sen ska jag skicka ett mail om självförtroende till björn på konfan, har ingen aning om vad jag ska skriva men det löser sig!

Så, nu blir det till att logga :) Ha det underbarast / eran malin...

Skrivet av FR4QUES, 2006-10-23

Visa hela (1 kommentar)

söndag igen. Ingen bra dag, för dagen efter är det alltid skola. Idag har jag tagit det lugnt, vart inne i skövde en sväng för att kolla till storebror:) sen har jag slappat, har jätteont i halsen. Inget vidare, men tyvärr åker man på sånt ibland, inget att göra åt. :/ - skulle tränat, men halsen förbjöd. Usch, vad mycket man får hoppa över när man mår kasst, men tyvärr så..
Ska snart lägga mig i soffan och titta på film, tror det blir kalle och chokladfakriken. Den var ett tag sen man såg nu, passar bra en regning söndag UTAN GODIS!

nu är det knappt en vecka kvar till skaga, och jag & anna har våra planer ;)

näe, nu får det bli till att poppa popcorn :) ha det bra / Eran malin <3

Skrivet av FR4QUES, 2006-10-22

Visa hela (1 kommentar)