En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

FearMeDecembers bloggis

hold you in my arms, i just wanted to hold you in my arms.

far away, this ship has taken me far away from thememories of the people who care if i live or die i'll never let you go, if you promise not to fade away.

jag orkar liksom inte hitta på något. men viran ska slinga mitt hår sedan, tror jag. eller bara snedluggen liksom. Känner egentligen bara för att sitta och titta på nån härlig LYCKLIG film och äta.. kladdkaka vore gott. ^^ men de senaste dagarna har jag ätit så jävla mycket, så jag kan ju inte unna mig det. ._.

"tack :) du är så underbar sissel du är verkligen den bästaste bästa flickvännen i världen.. ooow"
-henke (oseriöst, alltså)
blä, jag vill ha en partner (AHAH ordet är lite.. skojsigt) nu alltså, så man kan få höra sånt. ;* haha. men jag tror inte direkt att det lär dyka upp någon. when will this loneliness be over?

egentligen är det ju data och tv-förbud mellan klockan 12 och 6 på dagen, men nu när axel och leo är hos sin pappa, så får jag visst sitta här. när de är här är det mest för att det ska bli rättvist som jag inte heller får sitta här. ^_^ schööönt.

varför finns jag? uäh. känner mig verkligen ensam, även fast jag vet att det är töntigt att tycka synd om sig själv såhär, för jag är ju inte ensam, egentligen... men i själen eller nåt, där är jag det. jag behöver nånting nu, som bedövar.
kanske bara en kram och ett par lyssnande öron?
men jag orkar inte prata, eller kanske genom tankeöverföring..

på onsdag ska jag leka med klara. behöver det NU NU NU.

jag skriver tråkigt när jag är på sånthär humör, mycket roligare att skriva halvt oseriösa inlägg när jag är glad. aja.
kärlek

Skrivet av FearMeDecember, 2006-08-13 15:32

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.