En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Fils bloggis

Äta lunch med en tjakcpundande hermelin

Strax efter elva stack jag ut för att gå och ta mig nått att äta. Tänkte dra till elvans i vasa och käka kebab men när jag gick av sjuans spårvagn så stog där en hermelin. Inte nog med att det var en hermelin, vilket bara det är sjukt koolt, det var en heremelin på tjack. Han (eller det kanske var en hon, vet inte riktigt hur det är med hermeliner) låg där i gruset och såg så fridfull ut när han (eller hon) skakade i spasmer och förskte tugga av sig sitt eget ben med öronen. Jag var ju såklart tvungen att prata med hen (hen är en blandning mellan hon och han) så jag frågade hen om hen ville ha en ostsmörgås. Då spärrade den svinhöga hermelinen upp ögonen, ungefär som hon negern i guinnes rekordbok, och tryckte sitt smuttsiga nylle mot min kind och viskade "Ja visst fan vill jag det". Så jag tog min nyfunna livskamrat och stack till angered och käkade ostfrallor och drack polsk vodka som vi köpte från en polares balkong.
Hermelinen berättade en sjuhelvetes massa saker, ni vet hur det är när man är tjackad, bland annat om hur det fanns en het sköldpadda hemma i zoo:t som hen hade flytt från, den berättade även att den köpt tjacket den hade tagit utav en gammal polare som nu för tiden sålde fultjack från bakluckan på en skteten volvo 142. "Livets mirakel" tänkte jag och log för mig, då slog heremlinen mig i ansiktet med en stock och skrek att det fanns en stor spindel på insidan av mitt huvud och att hen var tvungen att slå sönderskallen på mig och idka analt-tillfredställande på spindeln. Då blev jag lite smått ledsen och vred nacken av hermelinen, nu har jag stickat skitvarma vantar av hermelinen och väntar ivrigt på vintern så jag kan ta det sista tjacket som hermelinen gömt i rektum och springa runt naken på stan i bara mina vantar och minnas min livsfrände. Även om det bara håller tills snuten tar mig och slår mig bara för att jag utfört djurplågeri.
Det är ett hårt liv, specielt om man gillar tjack, vodka och träffar på mig på lunch och käkar ostfrallor.

Det jag försöker säga är väll att man alltid ska ta med sig sin egna lunch till skolan så slipper man slösa massa pengar och man slipper döda sinlivskamrat och bli tjackpundare, ungefär.

//Fil

Skrivet av Fil, 2008-11-12 23:06

gött

Skrivet av anonym, 2010-07-11 20:13

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?