En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Filthy

Linnéa

MAMMA !


Mamma.
Hon är allt. Även fast jag är dum & sårar dig med fula ord,
kallar dig saker, klagar på dig, är allmänt jävla dum mot dig så är det ju du
som är den som jag älskar mest av allt på hela jorden. Av alla jag känner, av alla jag älskar
är det dig jag älskar mest av alla. Av allt som finns på denna jord.
Du är min stjärna.. i alla lägen. Vad skulle jag vara nu om inte du hade hämtat mig överallt? inte brytt dig? Jag hade lätt hamnat på en anstalt med en massa missanpassade människor. Du har alltid stått där och räckt ut din hand.. och tagit hand om mig i de mest bisarra situationer.. Vem var det jag pussade på jämt när jag var liten?
vem var det som födde mig? vem är det som bjuder mig på resor? Vem är det som föder mig? (Pappa också, men det kommer det med) Jag älskar dig mest av allt på denna jord. Ingen är som du .. du är min mamma, jag är din dotter. Jag kommer att ta hand om dig sen när du blir gammal ju. Och komma med mina barn och bjuda på bullar .. Handla kläder tillsammans .. Men just nu .. jag vet inte, jag är i nån period. Den verkar aldrig gå över.
Jag bara skriker och skriker. Och jag får bara dåligt samvete .. Jag vet inte varför jag är sån här. Jag vill vara mammig och gullig :/ och inte skrika, inte tjafsa, INGENTING!
Bara kramas och finnas. Du ska veta att jag kommer att stå där när du blir gammal och hålla din hand och uppskatta. Jag uppskattar nog inte nu .. men det kommer jag göra, tro mig.
Du är allt .. för du är min mamma .. du är min ! vem var det jag längtade efter på veckorna när du var borta och jobbade när jag var mindre? Det var du. För du .. du är obeskrivlig.
Det gör så ont i mig när jag tänker på allt du fått höra. Alla jävla ord,
som egentligen betyder att jag faktiskt älskar dig. Jag ska sluta med det här.
MAMMA! !! Jag älskar dig.

Skrivet av Filthy, 2006-11-13 12:06

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?