En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Flugan

Fånigt namn tänker ni. Barndomsminnen tänker jag! ;) Blev nämligen kallad det när jag var mindre (vill inte säga liten med tanke på att jag är 17 nu, skulle låta som om jag var 40 och hade levt hela mitt liv, jag är ju faktiskt fortfarande liten) För er läsare (om det nu finns några) så kommer ni nog inte finna någon nytta i att läsa mina inlägg, eftersom de är helt baserade på mina tankar som är helt enkelt ointressanta :D Det händer inte så mycket i Frida-land! ;P

(SÅ UNDERBART SKÖNT MED HELG)
Jaha och nu har studierna satt fart. Allting känns bara förjäkligt just nu, kan det bero på att jag har röda veckan? Njaa.. vem vet! Känner bara att det är för mycket just nu att ta itu med. Hoppas på en förbättring!
Just nu sitter jag och väntar på lite käk, mamma fyllde ju år i tisdags så idag ska vi äta lite middag och sissodär. Efter det blir det väl att träffa Johanna :)
Herregud alltså! Jag orkar bara inte ha massa tankar i skallen, går det inte att ta bort dem? Någon som gjort det förut som vet? Skulle vara så underbart. Alla tankar behöver ju inte försvinna, för vissa är ju faktiskt fina.
Nåja, tråkiga jag. Dags för en förändring i mitt liv.

Skrivet av Flugan, 2007-01-13

Visa hela (0 kommentarer)

Jahapp, nyårsafton! Säger som jag sa när det blev jul, är det jul? Är det verkligen nyårsafton?! Helt sjukt vad tiden går fort. Det här året har bara försvunnit. Det är hemskt när jag tänker på vad jag har gjort det här året.. Jobbat, umgåtts med vänner.. Festat lite! Hm? Har jag gjort nått riktigt annorlunda och roligt? Nepp. Fasen vad jag är tråkig egentligen. Jag ska inte klaga på att umgås med vännerna men när man läser och hör vad andra människor har gjort på ett helt år så är det nästan lite pinsamt och bara tänka på vad jag har gjort? Usch! Nästa år fyller man iaf 18, då kanske det händer lite mer grejer.
Har ju en liten planering inför nästa år :
- Pierca läppen! (WOH, spruträdda jag! Hur ska detta gå?)
- Åka till Öland med alla brudarna!
- Fylla 18! :)
- Ta körkort!
- Gå ut med alla studenter.. all week! :P
- Få ett ordentligt och roligt sommarjobb
- Åka utomlands

Iaf 4-5 av de grejerna MÅSTE jag ha gjort nästa nyår, så är det...

Skrivet av Flugan, 2006-12-31

Visa hela (0 kommentarer)

SHOPPING! OH YES BABY! :D Gud vad jag älskar att shoppa, helt underbart! Vara egoist för en hel dag, WO! :) Har hittat 2 par byxor, 3 tröjor, ett par leggins och ett par skor! :)
Har haft en helt okej julafton, dock väldigt tråkigt när det inte snöade eller hade snöat! Blev lite besviken faktiskt, kändes som en vanlig höstkväll med lite spontant julkäk! Men men.. maten var god, folket var glatt, kalle anka var som vanligt och paket! :)
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Pratas om partaj, men vet inte om jag är så sugen på att gå. Har inget att dricka + att jag känner mig lite sliten efter idag. Sprungit runt som yra höns på stan i typ 5 timmar :) Jag, Sandra och Sara! Trevligt måste jag säga.
Snart är det ju nyårsafton med ja, fort tiden går! Hoppas att det blir nåt galej härute, med alla man känner och tycker om. Skulle ju vara kul!
Ska gå och ge magen det den behöver, det vill säga MAT i STORA mängder!...

Skrivet av Flugan, 2006-12-26

Visa hela (0 kommentarer)

Jul utan snö och kyla? Hur ska detta gå?! Okej att det är lite "nypigt" ute, men ingen snö.. Ingen julkänsla! Känns absolut inte att det ska vara julafton imorgon? :/ Knepigt.
Dagens tanke är : Varför beter du dig som du gör?!
Är det rätt att bete sig som ett pucko och sedan tro att alla ska vara trevliga ändå? Jag är trött på att vara så himla snäll mot allt och alla. Även om folk är riktigt elaka mot mig, så gör jag inget åt saken. Jag är den där som bara säger "Nej, det är ingen fara!" eller "Det gör ingenting, vi stryker det där". Jag vill så gärna kunna säga ifrån, men icke.. Too nice helt enkelt.
En utav mina vänner struntar i mig fullkomligt. Hon ringer aldrig, inte ens ett sms kan man få. När det är fester, ringer hon aldrig, när hon har tråkigt ringer hon aldrig (förutom när ingen annan vill/kan träffa henne ringer hon mig), när hon är ledsen ringer hon aldrig. Hon hör ALDRIG av sig. Hon fryser ut mig och gör saker som gör mig så...

Skrivet av Flugan, 2006-12-23

Visa hela (0 kommentarer)

För första gången i mitt liv har jag inte längtat till helgen! Idag är det där fruktansvärt underbara festen som precis alla förutom jag ska gå på, känner mig så jävla ensam just nu!
Så min kväll kommer jag väl tillbringa framför tvn och bara fundera på hur roligt alla har det där! :( Dagens prat om ikväll kommer ju inte vara en droppe i sjön mot vad det kommer bli på måndag! JAG HATAR DET HÄR! Usch, jag vill bara åka till.. hm? Nått fint och varmt ställe och bara vara borta flera veckor.. Åka ensam! Inte behöva tänka på nått eller någon, bara mig själv.
Pain in the ass, yes indeed!

Skrivet av Flugan, 2006-12-15

Visa hela (0 kommentarer)

Tisdagar är helt underbara dagar! Skoldagen är kort. Går från 10 till 1, mycket skönt!
Idag har jag träffat en vän som jag inte träffar speciellt ofta, har varit lite "jobbigt" mellan oss eller vad man ska säga. Kan nästan aldrig träffas och när vi väl bestämmer dagar så kan oftast inte hon på grund av annat. Såå.. Men idag träffades vi ialla fall. Vi tittade på film och pratade och så :) det var trevligt!
Men från det till något helt annat.. Vänner och fester! Det är en helt underbar dunder-kanoners fest på Fredag, och jag vill VERKLIGEN gå! Men... Det är biljetter man måste köpa :/ Och sjääälvklart var jag för sent ute! Så nu finns det förmodligen inga biljetter kvar. Jag kände att fan att inte mina vänner pratade med mig innan de köpte sina biljetter och tjatade lite på mig att det skulle bli kul och liknande "klart du ska med" men n e j. De flesta sa inte ens att de skulle dit och då tänker man ju självklart "de vill inte ha med mig"..Så nu sitter jag här...

Skrivet av Flugan, 2006-12-12

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är det dags att säga hej då till mitt hemska jobb (som jag bara jobbat på i ca.. hm, 3 dar haha), det var verkligen ingenting för mig! Hemska tanke att sitta dag ut och dag in och ringa till massa okända människor och pracka på dem produkter, nej nej. Dessutom var lönen så dålig. 17 spänn per produkt man säljer? Hallå? Jätte dåligt. Ska försöka hitta nått annat, om det nu är möjligt överhuvudtaget.
Skolan då? Hur går den just nu? Mjo, om du frågar mig hur det går för mig.. så går det inte så himla bra! Väldigt mycket efter nu eftersom jag har varit borta på en del lektioner + att jag inte orkar göra nått när jag kommer hem :/ Är en väldigt skoltrött människa, och det är inte bra. Usch usch, får ta och försöka förbättra mig om jag ska komma någonstans i livet. (Förhoppningsvis lyckas jag bättra mig, vill verkligen det)
Varför ska alla val i livet bli en så stor grej? Egentligen? Alla gör ju misstag, alla kan ta fel beslut.. Eller?...

Skrivet av Flugan, 2006-12-04

Visa hela (0 kommentarer)

En ganska tankspridd Fredag.. Från stress till bråk, från bråk till oro.. Från oro till glädje! Har en dålig period av mitt liv då jag känner att allt går åt.. aa.. skithållet!
Men en liten del av perioden innehåller också stunder av klar glädje med mina vänner! Är så glad att det finns människor som verkligen känner att de vill hjälpa till, även om det inte alltid är så bra att de försöker (?). Knepig jag är va, vet inte vad jag pratar om kanske? Hm. Klockan är mycket.. Får skylla på det!
Min dag har iaf innehållit en stor portion skola (alltså, en stor portion stress) och en helt underbar kväll framför tvn med Sara. Har sett lite avsnitt av one tree hill (har föresten sett klart hela första säsongen och är inne på den andra just so you know), och har även sett på finalen av Idol. Självklart vann han som jag trodde skulle vinna, Markus!
Och just nu sitter jag hemma hos min pojkvän Marcus, som by the way är på otten just nu (hmm :/) me don't like.
Sitter här...

Skrivet av Flugan, 2006-12-02

Visa hela (0 kommentarer)