En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Fotbollstokigs bloggis

Första gången

Hej=) Det här är den första gången jag skriver i en blogg här! Jag är inte så van att skriva en blogg för jag kanske skrivit i en nån gång så här. Men det min blogg kommer handla om är fotboll! Mest sverige och Allsvenskan.
Oj jag kanske går lite för fort fram jag måste berätta om mig själv först.
Jag äör en 15 årig kille som heter Fredric och är ifrån Borlänge.Jag har bott här i hela mitt liv en fin liten stad:) På fritiden spelar jag handboll och så brukar jag spela in låtar i min egna studio på mitt rum!
Till fotbollen:

Mitt favorit lag(AIK) som spelade 1-1 mot Elfsborg behåller fortfarande första platsen med nio omgångar kvar. Hammarby förlorade iförrgår mot Kalmar så nu är dom borta från guldstriden. Även Djurgården förlorade igår mot Gais med 2-0, så nu har dom sex poäng upp till ledande AIK det kommer bli riktigt tufft för dem om dom ska ta guldiår. För Djurgården har tufft möte redan nästa omgång, då doom möter Malmö FF. Sen omgången efter är det stockholms-derby Djurgården - AIK. Så Djurgården har två tuffa omgångar framför sig och förlorar dom båda matcherna är det ganska kört för dom. Då ser det nog värre ut än nu.
I dag har vi två intressanta matcher som spelas just nu: Helsingborg - Malmö och Häcken - IFK Göteborg. Förlorar både Malmö och Göteborg så ser det ut som en kamp mellan Elfsborg och AIK i slutet av säsongen som kommer bli mycket jämn. Det kan tillochmed bli så att allt avgörs i sista omgången. Men jag hoppas på mitt taktiska och finspelande(förutom sensast) AIK. Det snackas om att AIK maskade o bara ville förstöra matchen mot Elfsborg i lördags. Jag såg själv matchen, jo visst AIK drog ner på tempot när dem hade kvitterat men dom spelade taktiskt dom visste redan före matchen att Elfsborg är svårslagna på hemmaplan så dom var nöjda med en pinne! Men jag tycker det var en bra match att se på. Det var så mycket folk att vissa inte kom in pågrundav säkergeten och när Jari Illola fick ett rött kort och AIK fick många frisparkar med sig då började de bli hett om öronen för Elfsborgs fansen dom busvisslade och allt. Det kändes som ett derby samma stämning och känsla på planen. Efter matchen snackades det om 08:a dommare att alla stockholms lagen får dommarna med sig, men Andreasson bevisade att det inte var så i matchen HIF-KFF och ni som läst tidningarnavet varför! Jag kan inte skriva om det just nu för nu ska jag gå och lägga mig men jag skriver nog mer imorgon:) Hade bra allihopa!
Ps Hoppas ni gillar min blogg Ds

Skrivet av Fotbollstokig, 2006-09-12 22:23

kommentera:D

Skrivet av Fotbollstokig, 2006-09-16 11:26

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.