En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
FredrikEnglund

Min underbara resa till USA.

Vill ni följa min underbara resa så titta till sidan lite då och då för uppdateringar.

Efter några påtryckningar från kompisar om en uppdatering i bloggen så har jag nu bestämt mig för att göra ett försök. Jag har även fått höra att jag är wannabe Viktor Sjödin, vilket jag kan vara villig att hålla med om i vissa avseenden, så därför har även jag gjort ett litet videoklipp om mig själv tagen från en match under förra säsongen när jag spelade i Trångsund u16 elit. Vi mötte Almtuna IS och matchen slutade 3-3 (Jag är nummer 16). http://video.google.com/videoplay?docid=8237989529961271842&hl=en Dock händer det inte särskillt mycket just nu. Det är mycket i skolan och otroligt mycket hockey, gäller att fokusera på rätt grejjer. Jag har ändå hunnit växla några fler emails med min blivande värdfamilj som utlovar ett fantastiskt år i USA. Det går tydligen väldigt bra för laget och deras söner, som för övrigt kommer hit och spelar veckan innan påsklovet :) Dom har n berättat lite mer för mig angående området etc. Dover ligger väldigt nära...

Skrivet av FredrikEnglund, 2007-01-16

Visa hela (3 kommentarer)

Hej! Jag ska i sommar åka över till USA, närmare bestämt till Dover som ligger i delstaten New Hampshire på USA:s östkust, bara någon timme från Boston. Där ska jag spendera lite drygt 11 månader med att studera på Dover Academy High School samt spela ishockey för Dover Green Waves. Jag har sedan länge blivit tilldelad värdfamilj vid namn Hart, dom verkar vara den ultimata värdfamiljen och allt tycks verka perfekt.

Eftersom det tar mycket tid att prata i telefon och skriva mail hit och dit när man är där så har jag skaffat denna blogg för att alla på ett så enkelt sätt som möjligt ska kunna följa vad jag gör och upplever där borta. Jag kommer under våren skriva relativt fortlöpande men dock inte för mycket. Däremot blir det mer uppdateringar när jag är i USA.

Väl Mött, Ha De Gött/ Fredrik Englund
Det man inte minns, har aldrig inträffat

Skrivet av FredrikEnglund, 2007-01-02

Visa hela (28 kommentarer)