En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Von

Vardagslivet i en stilig form.

Jag läser & kommentera det som verkar intressera mig.

Jag fick veta redan igår att idag skulle bli den varmaste dagen hittils denna sommaren men den varmaste dagen befann sig i skåne. Här uppe ligger det mellan 26-28 grader. Att jobba och slita i dom graderna är slitsamt och jobbigt som de flesta mänskliga människor vet. En del gillar värmen och tillbringa mest av sin tid i solen medans andra sitter en liten stund men vill helst vara i skuggan.

En dag på stranden fixa jag allt i denna värmen och jag är den mänskliga människan som trivs bäst där solen steker som mest men jag är även smart som ser till så att jag inte bränner huden. Jag tycker synd om människor som måste tillbringa några sommardagar i ett solarium och inte tänker på deras hud. Även finns det människor som tillbringar 5h i solen första gången för att bli bruna. Ett skydd mot den starka solen är ett måste för sin stackars hud. Skador kan förekomma, kanske inte nu men senare med åren som går.

Skrivet av FredrikVanJon, 2006-07-20

Visa hela (0 kommentarer)

Jag bestämde mig för att byta blogg sida & jag antar att jag gjorde rätt i det.
En blogg är så mycket mer än vad man egentligen tror. Blogg är tillför politik, mat, resor, natur m.m. En del använder det som sin vardagliga dagbok för att ha en ursäkt att skriva ett blogginlägg och dela med sig det bästa av vardagen. Så jag ska blanda mina åsikter med vardagen.

Skrivet av FredrikVanJon, 2006-07-19

Visa hela (0 kommentarer)