En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Freiendahls bloggis

Idag är det måndag, bara en vecka kvar på sommarlovet, trist men ändå skönt, man kan inte vara ledig huuuur länge som helst :) Fast en månad till skulle inte skada, jag har ju lixom jobbat :)
Får se vad man ska hitta på idag, Julia den lilla bitchen har flytt Stockholm i en vecka :( Miss you already! Hon ska snickra i Dalarna. Men men, har hittat två asbra låter, love them!
Fergie - London Bridge
Bonnie Tyler - Holding Out For A Hero
Skitabra!
Igår var det chill hemma hos Vanja, kollade på Beck och drack kaffe. Chillade.
Andrea kom lite senare också, vi gick typ och la oss vid fyra. Jag var hur pratglad som helst igår, lessen om jag var jobbig :S Haha!
Skitsamma, är man glad så är man. Väntar nu på att mamma ska komma hem, vi ska åka och handla :P JÄTTEKUL! Verkligen inte. Haha! Måste man handla så måste man.
Nu ska jag gå och lägga mig en stund,

Bye!

Skrivet av Freiendahl, 2006-08-14

Visa hela (0 kommentarer)

Idag så är det ju då Söndag, fyfan va trist :(

Jag har precis kommit hem från Jullebulle sov dära inatt.
Idag så ska man vara funktionär, tror nog att jag döööör av lycka, not!
Men vad gör man inte, :S
Imorgon åker Julia till fjällen, neeej :( Stanna hemma Julia, du måste inte åka till fjällen och snickra, du kan få snickra i mitt rum om du vill :) Som bye the way är så rent nu så man vågar fan inte slänga kläderna på golvet, hehe! Snart kommer min löön! Fyfan va nice, har gått och väntat ett tag nu, mina kläder kommer också då :) Yeeii! :D Och sen, vad är det som händer den 1 September? Ja alltså förutom Åsas födelsedag Julia!? Jo det är ju Håkan Hellström på Grönan. Min kväll med Julia så ingen ska sno henne, haha!

Men nu pallar jag inte skriva mera, Hejsvejs så länge!

Skrivet av Freiendahl, 2006-08-13

Visa hela (0 kommentarer)