En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

FrokenAnderssons bloggis

Tänk vad livet kan få en vändning endast genom ett möte.. vilka tillfälligehter som spelar in och att det blir så bra och lyckat i slutändan. Alla om blir till verklighet och det blir så där förträffligt bra man alltid hoppats på och längtat efter. Jag är i balans. jag är så glad att jag träffat dig, det känns så rätt i ditt sällskap och jag känner mig hel.

Även om vi inte känt varann en längre tid är känslan god och jag tror det kommer att bli bra.. ohh, vad jag är lycklig!

Snart smäller det.. sedan väntar framtiden med öppna dörrar som ska beträdas.. allt känns möjligt. Jag vill upplvea så mycket.. o det kommer att ske. Tillsammans med bästa vännen ska jag på äventyr.. sedan blir det fortsatta studier och förhoppningsvis en framtid tillsammans med Dig.

Puss o Kram

Skrivet av FrokenAndersson, 2006-05-24

Visa hela (0 kommentarer)

Sitter här i skolan och kikar ut i fönstret, solen är här.. och för att stanna! (åtminstone helgen ut iaf) Det är snart studentbal, den som var så oerhört långt borta bara för en tid sedan. Sedan studenten.. hua. Men jag längtar, har kommit i rätt balans. "För vi har tagit studenten, för vi har.."

Imorgon blir det att få återse dig igen.. jag hoppas det blir lika trevligt som sist. Spännande minsann.

Må så gott och njut av solen!

Skrivet av FrokenAndersson, 2006-05-03

Visa hela (0 kommentarer)

Har under veckan känt mig helt annorlunda. Från att vara en 100% positiv tjej som tar dagen som den kiommer och vet att allt ordanar sig till det har jag liksom tappat gnistan något.

Det är många förändringar som kommer till hösten och jag har inte riktigt fått klart för mig vad jag vill. Sluttampen på skolan är otroligt pressad och inte alls så gemytlig som man önskar. Detta har min omgivning uppmärkasammat med råge. Jag ställer ständigt upp på alla, lyssnar och ger en hjälpande hand.. har sällan behövt detamma. men nu har det var skönt att få prata även om det är svårt att sitta på andra sidan för omväxlings skull. Jag ser en vändning, men det är svårt.

Hua vilket deprimerande inlägg.

Må så gott ni alla!

Skrivet av FrokenAndersson, 2006-04-06

Visa hela (0 kommentarer)

En sak är säker; pengar finns, pengar underhåller och pengar styr. Det är fruktansvärt vad folk kan bli beroende och kontollerade och pengarblinda. Har en kompis som är extrem. Anledningen till att jag skriver detta inlägg om just pengar är väl dels dennes förtjänst. Jag följer filosefin; ge och ta. Mestadels ger jag i allt men vad får man då tillbaka? jo, ett gott samvete, glada miner och ögonblick som minns och består. Väl är det att inte alla är varandras likheter. men fler bör tänkas sig för både en och två gånger innan handling. Girighet är fruktansvärt.

Om man söker på ordet pengar på Wikipedia finns följande att läsa:
Pengar är ett gemensamt värderingssystem för varor och tjänster som är baserat på utbytbara och lagringsbara enheter. Vanligen består detta av mynt och sedlar vars värde delvis garanteras av en stat.

Kärlek till de som betyder.

Skrivet av FrokenAndersson, 2006-01-08

Visa hela (0 kommentarer)

Kvällen, aftonen och vännerna ville inte åt samma håll. Men efter allt ringande, rundgång, missuppfattningar m.m. kommer vi slutligen samlas ett gäng för att avnjuta en tre-rätters middag.
Menyn för kvällen ser ut som följande:
Förrätt Räksmörgås fint komponerad av Anna och Emma
Huvudrätt Inbakad fläskfilé, potatisgratäng, grekisk sallad m.m. av Sanna och mig
Efterrätt Överraskning av Virre

Drinkar till höger och vänster, nyårstårta och sedan även tolovslaget. Raketer avfyras, skålarna klirrar och bubblar och kramar utdelas. En kväll som jag annars inte riktigt har varit nöjd med kommer säkerligen sluta i en trevlig tillställning. Kan inte bli annat med vännerna. Även om man vill vara tillsammans med en annan själ också. men till ett annat år, en annan tid och plats så kommer dettta inträffa. och gladare för det än jag är ju du. ;)

Men detta önskar jag er alla ett gott nytt år,
ta det lugnt där ute i Sverige och världen...

Skrivet av FrokenAndersson, 2005-12-31

Visa hela (1 kommentar)

Annandag jul,
bara ordet väcker oerhörda känslor. Alla kommer mer eller mindre ha detta datum i minnet. Alla är vi mer eller mindre drababde av det inträffade. Jag förlorade en oerhört fin lärare, tillsammans med henne försvann även hennes man och son samt 540 andra svenskar. Vet inte vad jag ska skriva, känna, tycka eller säga. Ni finns i mina tankar, idag och för all framtid.

Annars är livet en berg-och-dalbana. Jobbar dag ut och dag in. Pluggar och träffar vänner och familj mellan varven. Allt flyter på, men riktigt nöjd är jag inte. Allt är på väg i rätt riktning och det talar självklart positivt. En del förvånas man av, på sistone mig själv. Jag har varit oerhört stark i vissa situationer som jag oftast står och faller på. Kunde inte vara mer stolt men ibland frågar jag mig: är det värt det?

Såg en film idag. Många talar om att textlåtar stämmer oerhört bra överens om sina kärleksöden. Själv vill jag påstå att allt är generellt. Men denna film vill...

Skrivet av FrokenAndersson, 2005-12-26

Visa hela (0 kommentarer)