En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

FrozenTe4rs' bloggis

Japp skolan har börjat, och det är som vanligt igen, =/ jaja, så är det. men jag längtar som fan till sommaren, Sol, bad fester, Mjaaau ;) hihi. men nu har ju snön kommit, NEEEJ ! vill inte ! Blääp * usche, kallt och jävligt. jag hoppas den går bort snart, jag som trodde att det inte skulle bli snö överhuvudtaget under 06 - 07 :S jaja, vad händer i helgen ? Ingenting ? :S har verkligen inget planerat. någon som vill leka ? :) hihi, ha en bra helg !

J <3

Skrivet av FrozenTe4rs, 2007-01-11

Visa hela (1 kommentar)

År 2oo7 då, det går snabbt det här. jag vill inte att det ska gå så här snabbt. jag vill vara ung förevigt ! [ Forever young ] men, nee. usche. Jag hoppas iaf på ett bra år nu! =)
Jaja, Nyårsafton var iaf rolig först hos Simon, sen in till skara och kolla på fyrvererierna, och sen drog vi alla till stadt, Sara kom in. haha jag fattar inte hur hon lyckas varenda gång, det cepebarnet ^^, gud, men kul hade vi iaf. =)

Har vart i stan idag, fick mig ett par miss sixty jeans. M u m s ! =)
och just nu känner jag mig på ett jävla myshumör. känner mig helt ensam. Come and get me ! Heelp ! .
någon som vill leka ? =) haha,
Nee nu ska jag käka. Ring om ni vill nåt, =) Eller kanske leka ? =)

Yos <3

Skrivet av FrozenTe4rs, 2007-01-02

Visa hela (1 kommentar)

Nu är de jul, och här sitter jag och är trött som aset. måste gå och packa, och sen imorn ska jag åka i en bil i 3 timmar =/ jaja, det får la gå, jag är ju van :) hihi, ska ju åka upp till min lollo. :) Sakna* men får helt enkelt hitta på något som fördriver tiden :) men men hoppas alla som läser detta [som inte är så många förutom Sofia] :) har en väldigt bra jul :) <3

Skrivet av FrozenTe4rs, 2006-12-23

Visa hela (2 kommentarer)

Happ nu är det Olins ikväll har nyss kommit ur duschen ;) så nu ska jag iväg och packa lite, och ÄTA! jag har inte ätit någon riktig mat sen igår :S oou, jag känner mig helt tom! :S jaja, sen ska jag iaf dra iväg till skara på förfest :) önska mig lycka till så jag inte super mig för full och går ner i diket :P haha. :)

Peace Love and understanding

- Jossan <3

Skrivet av FrozenTe4rs, 2006-12-19

Visa hela (1 kommentar)

I helgen har jag vart med Sara för det mesta drog till Skara och var med Simon och dom andra :) drog till SG sen käka lite, sen åkte vi hem, haha, vi bara åker någonstans för att ha något att göra :) Men det är alltid kul att vara med Simon :) hihi, Imorn ät det skola och sen på tisdag slutar jag tidigt, och sen är det jullov! :D jaa äntligen :) hihi, Sen är det Olins :) gött, men men nu ska jag dra mig tänkte jag kolla på en film eller nåt :) Godnatt <3

Skrivet av FrozenTe4rs, 2006-12-17

Visa hela (1 kommentar)