En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
FruSkurt

testosterone boys and harlequin girls

Inne på min andra sjukskrivna vecka. (tredje om man räknar den halva då jag hade semester). Galenskapen börjar sakta äta mitt sinne. Jag har inte träffat en levande varelse som inte är min mamma, min pappa eller någon av mina hundar på snart två veckor. (Om man inte räknar vårdcentralen, har kommit ganska nära röntgenpersonalen) Jag vill ha ett socialt liv. Det som är tråkigt med att bli bättre är att man blir medveten om att man har tråkigt. När jag var mkt mkt sjuk så sov jag bara eller var nöjd med att stirra i taket. Nu kräver jag stimulans.

Jag kan tv-tablån utantill. Jag vet hur jag ska zappa för att slippa se djävulens verk-momento. Jag hatar det. Och ni som ringer in är DUMMA DUMMA DUMMA. sluta ringa in så tjänar dom inga pengar o vi slipper skiten. Dummast är de som ringer in i början. Ingen har rätt i början. O har ni det så byter dem bara ord, så att ni har fel, för att kunna suga ut mer pengar. Sen vinner ngn. Men bara en skitsumma. Eftersom när man gissat...

Skrivet av FruSkurt, 2007-08-22

Visa hela (0 kommentarer)

Tråkigt att vara sjuk. Alla festar o fikar o dricker vin på kvarnen. Jag tittar på tv, spelar yatzy på blip o dricker hostmedicin i sängen. När alla gjorde sig iordning för krogen igår däckade jag av morfinöverdos med en knasentidning på huvudet. När alla andra hånglade hostade jag upp en hink slem.

Ikväll när alla mina vänner går på fest tittar jag på Liar Liar och äter piggelin.

Min tröst är när alla börjar jobba. för då kan jag säga; medan alla andra jobbade låg jag i sängen och åt piggelin. Låter MYCKET trevligare på en måndagseftermiddag än en lördagskväll. Första gången jag längtar till en måndag!

Så. Skrattar bäst som skrattar sist. SUCKERS

Skrivet av FruSkurt, 2007-08-11

Visa hela (0 kommentarer)

Det var inte magalufsjukan. Det var lunginflammation. Så det blir soffan o piggelin för mig i tio dagar. Men vilken kalasbra hostmedicin. världen är vackrare genom rosa morfindimmor.

Men känns bra att ha en diagnos. Var rädd att det utvecklats muterat virus på magaluf som skulle ta över världen o alla skulle dö pang bom. O det skulle vara mitt fel.

Nattnatt

Skrivet av FruSkurt, 2007-08-10

Visa hela (0 kommentarer)

Varit på Magaluf o fjortisfestat i en vecka. Varmt. O roligt. Stranden eller poolen på dagarna, med varsin korsordstidning i knät (JA vi är tanter, min vän o jag). Tyvärr råkade jag bränna av mig baksidan på kroppen det första jag gjorde, blek svensk som jag är. Så resten av veckan spenderade jag i skuggan, som en jaa, tant.

När vi masade oss upp ur våra solstolar vid sju drog vi oss upp på balkongen o drack några san miguel till ljudet av galna norrmän med taskig musiksmak. ahhh. paradiset. Sen vare party som gällde. Shit pommes, vad mycket engelsmän! Dom gillade inte oss vi gillade inte dom. Tur att vi hade olika barer =P. Man åker till spanien o går på skandinaviska barer, träffar skandinavier för att sedan gå till den skandinaviska nattklubben. fantastiskt.

Det var mycket göteborgare och mycket malmöbor. de tror fortfarande att vi sthlmare är dryga o ser ner på dom. suck. de måste bara träffat stureplanspacket. Men snälla, vem gillar dom? de gillar bara varandra....

Skrivet av FruSkurt, 2007-08-09

Visa hela (0 kommentarer)

Vi har alla våra mörka hatiska sidor som vi gömmer under tindrande ögon lockigt hår och falska leenden. Det här är min biktlista över världens pestsmittor.

1. Barn. De snorar, de kräks, de skriker. Kommer de i flock så byter jag tunnelbanevagn. Jag skäms över att säg att jag inte har någon sympati med föräldrarna heller. Stoppa ner en strumpa i halsen på era tjatande barn så slipper vi andra höra; men mamma varför dåååååååååå i 120 decibel fem gånger i minuten när huvudvärken är som värst.

2. Tanter som går långsamt och i mitten av vägen. Jag vet att jag också kommer bli gammal. Jag vet att jag också kommer bli långsam. Men jag kommer i alla fall inte gå mitt i vägen/rulltrappan/affärsgången och driva alla andra lånsamt och säkert till vansinnets gräns.

3. Prettomusiker. Jag skiter i era coola band som ingen utom ni hört talas om. Jag tycker ni är töntiga när ni väljer vänner efter vad de lyssnar på. Det ska inte vara den första frågan man...

Skrivet av FruSkurt, 2007-07-22

Visa hela (0 kommentarer)

Tatueringen är klar. den är så vacker. Det är plåååågsamt att inte pilla på skorpan. Finns ju inget roligare än det! Pilla på skorpor alltså. Jo.. finnar o pormaskar är nog roligare. Funderar på att bli sjuksköterska bara för att få tömma varbölder. Eller hudterapeut bara för att få klämma finnar. Ahhh livets små nöjen.

Semestern är slut för den här gången btw. Det är sorgligt. Två veckor jobb o sen ere magaluf som gäller. Fjortisresa för hela slanten.

Jobbet är lättare på sommaren, lugnare. Men HERREGUD vad det suger blomkål o jobba när andra har semester. Är så man kan gråta.

Men är fredag imorgon. Då är det kubb, middag o förhoppningsvis party som gäller. Beroende på humör. Men slutar inte förrän sex. Alltid illa när värdinnan kommer sist.

Vi har en mopsvalp på jobbet nu. han fjärde dag idag. Han håller på att driva mig till vansinne. han är aldrig stilla. Jävla tur för honom att han är söt.

Håller på att få...

Skrivet av FruSkurt, 2007-07-19

Visa hela (1 kommentar)

Två dagar kvar till semestern o de känns så OÖVERSTIGLIGT långa. Det känns längre till semestern än till jul. Har sån söndgasångest. Fast på en torsdag. Men sen ere semester i tvååå långa veckor. Budapest here I come. Längtar till Magaluf med Fina. men fyra veckor dit så det ska jag inte ens tänka på. Ett mål i taget liksom.

Midsommar var underbart som vanligt. Synd att det är ett år till nästa gång!Min bror var så duktig i dj-båset o resten var så duktiga på "dansbanan". Midsommar på landet. kan det bli bättre?

Har bokat tid för tatuering =D skojjigt. men ajajaj i plånboken. Måste dessutom köpa bikini (blä, jordens fulaste o värsta plagg som borde förbjudas) o skor. Folk tycker mina flip flop är trasiga. Jag tycker att dom har luftkonditionering. allt är en fråga om tolkning.

Dags o natta så det blir imorgon snart så att imorgon kan bli imorgon kväll. Party =)

Skrivet av FruSkurt, 2007-06-28

Visa hela (0 kommentarer)

Träffade en så rolig människa igår när jag var o ölade med en av mina favoritbröder. Det var länge se jag skrattade så mycket. Tyvärr var det mer åt henne än med henne. Vilket är hemskt men det var den mest speciella människa jag nånsin träffat.

Min vän har kommit tillbaka från Nya Zeeland. Där har hon bungyjumpat träfat nya männsikor och allmänt levt. Och vad har ja gjort? Jag har inte ens lämnat Stockholm. Samma arbetsplats, samma vänner, samma hem, samma allting i princip. Lite prestationsångest.

Min vän, min själsfrände och min arbetskamrat sa upp sig idag. Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna leva utan daglig kontakt med henne. Jobbet blir aldrig the same.

Fyller år om lite mer än en vecka. Då är jag tjugo. Säger fortfarande att jag är arton och jag känner mig som tolv, eller något åt det hållet. Tiden går fort. Hinner knappt med. Men det betyder att det snart är sommar. vilket betyder midsommar, semester och magaluf. Längtar till alla =)

Har...

Skrivet av FruSkurt, 2007-05-28

Visa hela (0 kommentarer)