En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Jag antar att jag inte är den enda i världen som inte förstår mig på killar. Men helt ärligt så fattar jag verkligen inte dealen. För ena stunden så raggar dom som satan och låtsas som ´du är den enda dom vill ha, nästa är dom gosiga, dagen efter slutar dom smsa, sen börjar dom igen och sen så sitter man där och undrar vad i hela friden den här personen är ute efter?

Ett förhållande? En kk? Någon att följa hem om helgerna? Ett one nightstan? stryker den för det vet jag nu efter att det hänt mer än en gång att han följt mig hem men ja ni fattar listan kan göras lång. Har han kanske kommit på att jag ändå inte var någonting för honom? Men varför är han då så gullig när vi träffas och blir avis då jag pratar med andra killar. Jävla ailiens. Skulle vara mke lättare om jag kunde läsa andras tankar. Men det är väl det där som är grejen med kärlek, om det nu är det för mitt i alltihopa har jag inte ens listat ut vad jag vill.

Nåja det löser sig.

Skrivet av Fsv_, 2009-10-22

Visa hela (0 kommentarer)

Hey Stupid!

Vad är det dummaste jag kunde göra just nu? Jo gå och bli kär i någon som försvinner om typ 4 dagar. Vist man bestämmer inte över sina känslor men jävligt dumt av mig att låta det ske. Jag har försökt förtränga det osv men det är väl bara för mig att inse det. Jag är kär.

Uscha, får väl se vad som händer nu. Var länge sen jag var såhär. Känner mig nästan besatt och det är inge kul, helgens fester kanske kan få mig på andra tankar. Men jag ska väl inte hoppas på för mke.

Nu ska jag iaf sova och hålla tummarna för att mina känslor försvunnit under natten?
PUSS

Skrivet av Fsv_, 2008-10-31

Visa hela (0 kommentarer)

nu skriver jag här igen , känner bara att det är lixom typ en som jag känner som vet att jag har den här användaren. de andra läser min ''vanliga'' blogg. Men eftersom att jag ibland känner att jag kanske inte riktigt vill att alla ska veta allt om mig och mina känslor så skriver jag här istället.

Har massa tankar i mitt huvud, jag är förvirrad. Jag var typ kalas glad för 2 sec sen . Men jag har som känt det på mig rätt länge . jag har glidit ifrån mina vänner, och även om dom känns lika nära för mig och jag känner att de var de första jag skulle ringa om jag mådde dåligt så känner jag att dom slutat känna så för mig . Om vi ska hänga och umgås är det alltid jag som måste fråga. vist jag kanske oftasst är med john men man kan ju iaf fråga. Nu ska alltså en av mina bästa kompisar ha fest. Och de har bjudit mest folk från deras klass . Men även T som inte går med dom. Men hon tänker inte på att jag kanske också vill. Sen när jag även frågat T i helgne om...

Skrivet av Fsv_, 2008-05-27

Visa hela (0 kommentarer)

jadå , nu har jag skaffat en annan blogg också, kommer väl fortsätta skriva här ibland men kanske inte lika ofta,. Fast jag har ju inte varit så uppdaterad här endå för den delen.
den heter iaf http://fannnie.blogspot.com/ ifall det är någon som 'är intresserad av att läsa den. :)

hejdå så länge .

Skrivet av Fsv_, 2007-11-08

Visa hela (1 kommentar)

sitter just nu på skolan, har lyssnat på typ föreläsning om don't drink & drive grejjset. Slutade typ 10 och hade rast, sen efter rasten skulle vi ju då fortsätta med svenska men då trodde Elin vår lärare att de skulle räcka hela förmiddagen så hon hade inte planerat något så vi får sitta på datorn och göra vad vi vill :) Rätt så najs faktist, fast jag vill ha maat !
Är typ 2o min kvar innan matsalen öppnar men jag lär ju stå där och vänta :)

Saknar min älskling mest i världen,
cya

Skrivet av Fsv_, 2007-11-07

Visa hela (0 kommentarer)

Japp, nu ere lov. Har inte hunnit skriva här något, eller har väl hunnit men har inte blivit av. Måste nog bättra mig lite, fast det är ju inet så många som läser detta osv men ändå. Iaf så hade vi klassfest i fredags, var enormt skojjigt. Började med att göra oss klara hemma hos jullan, for till william hämtade mina grejjer och åkte tillbaka till jullan och fixade till mig klaart och åt. John som egentligen inte skulle komma, sa att han skulle komma tillsammans med Petrus, Therese och Robin. Mamma hämtade upp oss och skjutsade oss till Denise. Väl framme hos denise chillade vi och hade det trevligt. Några killar som jag inte känner kom dit runt åtta och vid halv nio kom john. När han kom så satt jag ute på altanen och fixade håret tillsammans med elin och jullla, så när eve kom ut och sa att några andra hade kommit och att de såg ut som john så hoppade hjärtat till och jag sprang in för att säga hej. Men då hittar jag honom ju såklart inte förns efter ett tag. Mamma...

Skrivet av Fsv_, 2007-10-31

Visa hela (0 kommentarer)

Fredag igår då, och nu e man redan inne på tredje helgen i oktober.

Igår var skolan ganska så chill, efter så for jag med stinapussar på stan. Köpte små godis flaskor så vi kunde smuggla in lite på nova. Sen då for jag hem till pappa och började packa kläder och sånt. Fast blev tvungen att bara slänga in kläderna i väskan på tio minuter inann Lelle kom och hämtade Alva och mig. Blev lite små stressad och skyndade på mamma lite med maten. Åt kött och potatis, var gott å sådär. Gjorde mig klar och ringde william och fick veta att han lämnat mina grejjer hos en kompis som var på atorp. Så jag for hem till William och skulle hämta min moppe och åka till atorp hämta lägenhetsnycklarna och åka till mb och hämta skiten. Blev stressad som fan, men då var det ju naturligtvis så att William bara lurade mig och hade det hemma hos sig. Blev lite små sur, men blev iaf på glatt humör. For hem till pappa som fortfarande var hemma, sen kom jullan.
Eftersom att pappa fortfarande...

Skrivet av Fsv_, 2007-10-20

Visa hela (0 kommentarer)

Gungorna på andra sidan carporten, dom står där helt öde. Som om ingen viste att de fanns. Men jag vet, för när jag tittar ut genom fönstret så ser jag dom. Och varje gång så vill jag bara sätta mig på en utav dom och gunga. Spelar ingen roll vilken årstid det är. Jag tycker att det alltid är lika vackert. Så idag tog jag ett kort.

- För jag vill dela med mig.

Idag har jag inte gjort så mycket, sett på serier och så. Stannade hemma från skolan, mamma har sjukanmält mig för två dagar. Jag som bara tänkt stanna hemma idag, men jag går nog dit imorgon ändå. Vill ju inte missa frisörtekniken.

aja det får bli ett kort inlägg idag, måste få lite sömn :)

Skrivet av Fsv_, 2007-10-17

Visa hela (0 kommentarer)