En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Oj oj oj, jag känner med riktigt duktig denna veckan. Det har varit mycket plugg men det kan man ju förstå för det är ju dom sista veckorna i ettan. Mycket härligt att få sluta ettan och börja tvåan. Det är ju inte långt kvar till studeten och då kommer det bli så ruskigt kul. tänk att stå bland era släkt och vänner och känna att skolan är över haha. slänga mössan upp i vädret och bara njuta med alkoholen:) haha.
I Fredags så tillbringade jag dagen att vara med Evelina och kolla på hennes match. Hon var en duktig libro. Till och med lika duktig som Callerud när han är skadad. Ungefär likadan haha. Sen sov jag över där hos min fru.

Nästa dag, alltså Lördag så var det upp och hoppa och åka iväg och döma p11 och det gick väl bra tror jag. Sedan tog jag övningskörskylten och körde till källby och tillbringade dagen vid tv+matbordet haha. sov hos mamman min och det var skönt att få träffa min mamma som jag knappt inte träffar så ofta:(. Saknar min moderch...

Skrivet av Gindemo, 2007-05-14

Visa hela (4 kommentarer)

Idag vaknade jag upp hos Evelina Palm<3. Hon hade åkt tidigare på morgonen för att hon skulle städa minkbo hahaha. Hon kommer att lukta gott, svar nej;).

Idag ska jag firar broder. Hatar att fira den dagen man hade bestämmt något annat. Sorry:(

Men sing you song. See ya


Älskar dig Evelina Palm <3


Skrivet av Gindemo, 2007-05-05

Visa hela (5 kommentarer)