En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Gindemo

Gulli Gull

Fötter:)

Oj oj oj, jag känner med riktigt duktig denna veckan. Det har varit mycket plugg men det kan man ju förstå för det är ju dom sista veckorna i ettan. Mycket härligt att få sluta ettan och börja tvåan. Det är ju inte långt kvar till studeten och då kommer det bli så ruskigt kul. tänk att stå bland era släkt och vänner och känna att skolan är över haha. slänga mössan upp i vädret och bara njuta med alkoholen:) haha.
I Fredags så tillbringade jag dagen att vara med Evelina och kolla på hennes match. Hon var en duktig libro. Till och med lika duktig som Callerud när han är skadad. Ungefär likadan haha. Sen sov jag över där hos min fru.

Nästa dag, alltså Lördag så var det upp och hoppa och åka iväg och döma p11 och det gick väl bra tror jag. Sedan tog jag övningskörskylten och körde till källby och tillbringade dagen vid tv+matbordet haha. sov hos mamman min och det var skönt att få träffa min mamma som jag knappt inte träffar så ofta:(. Saknar min moderch även mina gamla vänner.

Söndag var det upop och hoppa igen och åka iväg på match mot Mariestad, och det gick ju bra, BAAAAH eller inte. Sög totalt.

Idag så har jag varit i våran vackra skola och haft världens tråkigaste lektioner. Men det possetiva är att det snart är sommarlov. Men jag har 4 prov och en mega stor läxa:) inte roligt men det är bara att hänga i, in i det sista

Men ha det så gött vänner. Puss ;)

Skrivet av Gindemo, 2007-05-14 15:23

jag tror dock evelina äger mig både om jag är skadad och hel ^^

Skrivet av callerud, 2007-05-14 15:32

det gör väl alla Oskar ;) hejsan gino !

Skrivet av SofiaC, 2007-05-15 17:30

snygg bild ;):P haha

Skrivet av Ronjis-blogg, 2007-05-16 20:14

Vart fan är andrej ?

Skrivet av Talang :), 2007-06-14 22:41

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?