En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

*Min Bloggis*

I denna blogg skriver jag om allt möjligt.

Ps. Kommentera ds

Nu har jag inte skrivit på ett tag så jag tänkte nu att jag skulle skriva några rader =) haha.! Ja just nu sitter jag i halmstad och kollar på Idol. jag kanske egentligen inte behöver skriva att jag är i halmstad och kollar på det för att det kan man ju göra även om man inte är i halmstad.. hehe^^ jag hoppas att min älskling kommer snart.. Har ni några bra ideér om va man kan hitta på en fredag =) Jag fyller 18 på Onsdag=) Ska bli gött... ska ut nästa lördag med City och min pojke=)

Skrivet av Granitbruden, 2008-11-21

Visa hela (0 kommentarer)

Nu tycker jag att det är dax att skriva igen, har inte skrivit på ett tag nu. Men jag har inte riktigt kommit på vad jag ska skriva om.
Igår var det iallafall Marinfestivalen i Halmstad, Va ni där eller? . Jag va inne i Halmstad men inte just vid rix fm och det, utan jag stod och pratade med ett par kompisar vid Slottsparkeringen. Jag hade ganska kul iallafall.. Nu idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, utan det är ju inte så bra väder ute. Det är ju knappast lönt att vara ute i detta j*vla väder! jag ska iallafall vara med Sebbe Och Min Pojke;) Men jag vet inte riktigt vad vi ska göra för ngt. det är ju trots allt Fredag. Men jag vet inte om någonting händer ikväll.
jag vill flytta hemifrån men mamma tycker att jag ska bo hemma tills jag har gått ut skolan, men jag vill inte och jag orkar inte mer.. jag vill inte va hemma och så, känns som om man är en fånge ibland. Men jag skiter i vad hon säger, jag SKA flytta hemifrån. så om jag ska behöva rymma.! men jag orkar...

Skrivet av Granitbruden, 2008-07-18

Visa hela (0 kommentarer)

*Älskling!
Du ska veta att du betyder allt för mig + lite till.
Du är fanimig det bästa som har hänt mig i hela mitt liv.
Jag känner att jag vill dela hela mitt underbara liv tillsammans med dig och att du ska bli pappa till mitt/mina barn.
Jag älskar dig något så fruktansvärt mycket.
Har fan ingen aning hur jag ska kunna visa eller beskriva hur mycket jag älskar dig, Det går inte.
Saknar dig även om jag är med dig.
Kommer aldrig sluta älska dig.
Du och jag mot världen!
INGEN kan förstöra mellan oss!
Har aldrig känt såhär för någon innan så som jag gör för dig och jag är så jävla glad att mina bröder tycker om dig.
Dom har sagt mycket gott om dig ska du veta.
Rent ut sagt så älskar dom dig precis som en familjemedlem.
Jag har aldrig haft en sån underbar pojkvän som du.
Kyssar Älskar Dig B För Alltid<3<3

Puss Från DIN M För Alltid*

Skrivet av Granitbruden, 2008-07-14

Visa hela (0 kommentarer)

Ja nu har det gått lite för fort tycker jag, helg efter helg. Det kommer bli så sköönt att börja skolan igen ska ni veta. jag tycker att det är trist att ba sitta hemma. ok, jag har jobbat men ändå. jag tycker att det ska bli skönt att börja skolan igen:P:P
men jag skriver sen.

Kan inte skriva mer. måste rusa..

Puss // M

Skrivet av Granitbruden, 2008-07-13

Visa hela (1 kommentar)

Hallå igen..
nu är det äntligen sol och varmt igen, klart det va ju lite regn innan men det slutade som tuur va.. :P Jag hoppas att de flesta delarna av sverige har lika soligt och fint som vi här på västkusten:P Jag hoppas att det håller sig såhär nu att det är fint väder resten av sommarlovet. alltså det är sjukt hur snabbt detta sommarlovet har gått men man har ändå hunnit med det kan ville göra och det man hade planerat..
Ska ut och äta ikväll med min pojkvän och hans familj, jag vet inte ritktigt vart vi ska äta någonstans..Vad ska man ha på sig? Jag har inga kläder knappt som är "speciella". vf skulle jag ha speciella kläder på mig, jo för att det lät på en person att man måste ha det på sig när man ska ut och äta. hmm:S det tycker jag är konstigt, det är ju några som går ut och äter i joggingbyxor. :S Men men.. annars kanske jag skiiter i å hänger med.

ByeBye

Skrivet av Granitbruden, 2008-07-12

Visa hela (0 kommentarer)

Nu e jag här igen min lilla blogg. Hoppas att du inte har saknat mig för mycket. Jag kommer att vara här hos dig några gånger om dagen för att skriva allt som jag tänker på och vill.
Hoppas att alla har det bra där ute. Jag hoppas också att jag skriver så att alla förstår. Jag vill ju kunna skriva saker som alla kan läsa och vissa saker kan människor ha nytta av, Jag hoppas att jag kan hjälpa några också.

men nu ska jag till en kompis..

Byebye

// Nya Bloggisen

Skrivet av Granitbruden, 2008-07-11

Visa hela (0 kommentarer)

*hejsan. Nu har jag kollat runt lite men jag har inte hittat såå mycket men det ordnar sig nog så småningom, Hoppas jag iallafall=).. Men det ända jga inte fattar det är att hur ska jag kunna kolla alla som har läst min blogg.? Man kan ju kolla de när någon har kommenterat men inte annars? Är det nån som kan hjälpa mig , det kanske finns någon här ute på sajten som vet lite mer än vad jag göör??? Ja men nu ska man snart hoppa ner i lådan som vi säger här i oskarström. haha. Jag kommer nog skriva rätt mycket imorgon när jag sitter här ensam för att jag kommer att sitta hemma ensam för min pojkvän ska jobba mellan 15-24. Fan va trist att vara hemma så själv. Men man kanske hittar på något, det vet jag ju inte förrän imorgon.

Men jag tror att jag kanske får träffa min kompis . hon ska åka på semester nästa vecka. Kommer att sakna henne riktigt mycket, inte för att vi träffas så mycket nu längre men ändå. hon är ju ändå en speciell person för mig<3 Hon...

Skrivet av Granitbruden, 2008-07-10

Visa hela (0 kommentarer)

Nu har man nyss blivit medlem här. Denna sidan verkar lite mer intressant än dom andra sidorna som finns. alla är krångliga men denna verkar vara helt okej.
Jag hoppas iallafall att jag ska trivas här och att jag får många kommentarer. just i detta inlägg skriver jag bara lite allmänt och så för att jag har inte riktigt kommit på vad jag ska skriva om . men som ni vet så är jag ny här så det är bara att kommentera och så om ni vill ha kontakt. Tjej eller kille spelar ingen roll, tro nu inte att jag är bi utan man kan ju faktiskt bli kompis med tjejer också. Mhm..

Men nu ska jag nog kolla runt lite så jag lär mig lite mer..

Ha det Bääst !!

// Den nye bloggisen

Skrivet av Granitbruden, 2008-07-10

Visa hela (0 kommentarer)