En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

GreenAnders

Anders blogg, grönt ska det vara.

Nu är det bara resten av veckan kvar. När denna veckan är slut så har jag en vecka till kvar tills semestern. Ska bli så skönt att äntligen få lite ledigt och göra allt detdära man inte hinner göra då man jobbar heltid.

Skrivet av GreenAnders, 2013-06-10

Visa hela (0 kommentarer)

Har haft besök av en gammal barndomsvän och hans familj ikväll. Riktigt roligt att få höra vad han haft för sig de senaste åren, något som var uppenbart var hans nya familjemedlem, en liten tjej som snart ska fylla ett år. Så det blev en lugn tillställning. Nu blir det att ta den sista kalla ölen ur kylskåpet och titta om det är något värt att se på tv.

Skrivet av GreenAnders, 2013-06-10

Visa hela (0 kommentarer)

Har sedan några månader gått från att köpa trisslotter till att sätta in pengarna på online casino istället. Och nu kom det äntligen en vinst. Fattar inte vad jag gör för fel, står ju i reklamen att man ska vinna massor med pengar.

Skrivet av GreenAnders, 2013-06-10

Visa hela (0 kommentarer)

På väg till jobbet efter lunchen idag såg jag en äldre kvinna som satt i en tillsynes obekväm ställning på en bänk, mitt i stan. Hon såg sliten och onykter ut.

När jag efter jobbet gick förbi samma plats låg hon kvar på samma ställe men nu var det kväll och det började bli lite kyligt ute. Så jag frågade henne hur hon mådde men fick inte något svar. Hon var antagligen för full.

Så jag ringde till polisen och strax efter det så kom dom och hämtade henne. Det har passerat 100-tals människor och ingen har hjälpt henne. Man undrar ju hur folk tänker.

Skrivet av GreenAnders, 2013-05-27

Visa hela (0 kommentarer)

Nu kommer det första inlägget, ska bli intressant att se hur det går med denna blogg.
Tänkte att jag skulle skriva om mitt liv och mina upplevelser.

Skrivet av GreenAnders, 2013-05-08

Visa hela (0 kommentarer)