En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Guldtanden

Bara jag.

Mina tankar, känslor och uttryck på papper.
Så komentera gärna ;D
Det behöver jag. Annars vet jag inte vad jag ska göra.

Nu lämnar jag bloggis och flyttar över till www.Guldtanden.blogspot.com
Jag hoppas att ni ändå kan tänka er komenter om mitt liv, men jag klarar mig nog om det inte blir så.

Ni får ha det så bra. Puss och kram lingon banan.

Skrivet av Guldtanden, 2006-03-13

Visa hela (0 kommentarer)

Det här är väldigt konstigt fortfarande. Det tycker A också. Ibland tror jag att jag är för snäll. Det kom jag och A fram till igår efter att vi hade gjort färdigt ett arbete som skulle in idag.
Nu ska jag berätta ärligt och gå ganska långt från början.

Från början när jag var liten var jag bästa kompis med L. Och J var bästa kompis med K. Efter ett tag när vi var små började Jag, L och J vara bästisar. K var bästis med R.
Sen hamnade L utanför och det blev bara jag och J som var bästisar. Jag kan inte säga det var snällt men så var det.
Först skulle J och jag hamna i samma klass själv men sen kom K och L med.
L började vara med A. Sen började jag och J vara med både A och K. Men A är fortfarande mest kompis med L men hon är också med oss. Senare bytte R till vår klass.
Antingen är J med mig eller K.
Men som jag berättade förut så pratar de om varanda till mig.
Men J verkar utnytja K. Det som är så konstigt. Ibland känns det som om K...

Skrivet av Guldtanden, 2006-03-08

Visa hela (2 kommentarer)

Måste allt vara så¨kompicerat. Måste alla gå omkring och baktala andra. Räcker det inte? Man vet ju om man är kompis med en person. Men måste den kompisan gå omkring och baktala om en annan kompis och den andra gör exakt samma sak. Båda berättar för mig vad de tycker om varandra men ändå har de en fasad mellan sig att de är så bra kompisar. Och sen när de bråkar kommer min näsrmasta kompis av dom till mej och säger att han aldrig mer igen ska förlåta henne. Men det gör hon. Och så blir de "kompisar igen". Och sen baktalar de varandra igen. Kan det aldrig sluta? *suck*

Skrivet av Guldtanden, 2006-03-06

Visa hela (0 kommentarer)

Denna dag har gått hur snabbt som helst när jag ingetligen borde ha pluggat. Inte bra.
Jag har fysikprov på tisdag och So prov på fredag och båda proven hänger på mitt betyg. Inte roligt. Mellankrigstiden. Ganksa itressant men ändå sövande.
Vill någon förklara hur E=mc 'up'2 funkar. Jag fattar inte riktigt det för jag har varit sjuk så jag har bara skrivit av en kompis anteckningar.
Men åter till vad jag har gjort istället för inte gjort.
Kom in tillbaka till stan idag, tjänade verkligen inget på att vara ute i lundsbrunn inatt. Fick bara 2 killar att förföja mig på eftermiddagen igår när jag var ute och gick. Annars satt jag hela kvällen inne och kolla på tv. ExtraExtra och My Name i Earl var svin roliga verkligen. Nu vet ni vad jag har för humor. Vill bara tilllägga att TopDog var mer underhållning än vad Melodifestivalen var. Den ända låten jag gillar från melodifestivalen är Sing for me.
Åter till vad jag gjorde idag. Jag kan verkligen lätt tappa...

Skrivet av Guldtanden, 2006-03-05

Visa hela (0 kommentarer)

Nu hinner jag inte skriva så mycket men jag känner för att skriva ändå.
Vill bara tilllägga att jag Sov i lundsbrunn inatt.

Skrivet av Guldtanden, 2006-03-05

Visa hela (0 kommentarer)

OJojoj! Nu är jag jätte nervös. Vi ska ha 9:ornas bal ikväll och nu är jag väldigt nervös. Man vet nämligen inte vem man kommer med förän man är där. :S Om en timme ska jag till min kompis så ska vi alla ställa oss iordning där och få åka en mustang till balen :) Inte för att jag vet vad det är för bil men det blir nog bra :D
Min kompis ska sätta upp håret på mig och fixa mina naglar.
Hihi. Vet ni vad vi har gjort?
Vi har sytt strumpband som vi ska sätta på låret och ha våra mobiler där :P Hoppas att någon ringer ikväll nu eftersom vi har så snygga band..

Skrivet av Guldtanden, 2006-03-02

Visa hela (0 kommentarer)

Äntligen var showen färdig idag som vi har tränat på i 3 månader. Och det gick jätte bra. :D Nu är jag inte lika hes och sjuk längre men nu är jag väldigt trött efter att ha varit i ishallen i 8 timmar.
Synd att jag är så trött nu, för då orkar jag inte hitta på något ikväll med kompisarna :( Det blir väll att kolla på film eller nått med min syster. Hon är i stan nu igen :) Det är riktigt roligt när hon är hemma faktiskt. Det kan bli lite tråkigt här hemma utan henne.

Men nu måste jag gå för jag ska äka kina mat. Whoopi! Älskar kinamat!
Ha det bra.

Skrivet av Guldtanden, 2006-02-25

Visa hela (0 kommentarer)

Ojoj inte bra. Nu har jag varit sängliggande i 3 dagar men nu börjar jag må bättre :) Jag var först hes så jag inte kunde prata utan fick prssa ut orden. Vilket var väldigt jobbigt eftersom jag pratar väldigt mycket i vanliga fall. Sen igår blev jag förkyld till råga på allt. Men nu mår jag bättre som tur är eftersom jag ska vara i ishallen i 8 timmar imorgon.
Jobbigt att jag har varit sjuk så länge nu från skolan så jag kommer få jobbigt att ta igen det nu :( Men det borde väll gå?

Glad att jag har fått tilbaka min röst idag. Det är svårt att säga hur det känns att kunna prata igen, men jag är riktigt glad för det.

Skrivet av Guldtanden, 2006-02-24

Visa hela (1 kommentar)